Vi lirar norskt idag

24 juni, 2009

Dagens spel blir en statistikbaserad norsk dubbel. Bodö/Glimt har efter sex försök ännu inte lyckats vinna på bortaplan i Tippeligan. I kväll står Vålerenga för motståndet och jag tror att även det blir en för tuff uppgift. Jag lirar Vålerenga tillsammans med Odd Grenland och oddset landar på 2,25. Odd Grenland har inte förlorat på hemmaplan den här säsongen och Strömgodset har inte vunnit på bortaplan (och har dessutom bara gjort ett enda mål på sex bortamatcher). Vi hoppas att trenderna håller i sig och dunkar in en femtiolapp på detta spel.

Den som vill spetsa vadet ytterligare kan komplettera med Rosenborg vilket ger en trippel till ca 3,70 ggr insatsen.

Både Aftonbladets och Expressens experter spelar Norrby idag och jag instämmer. Spelet ger ca 1,35 och kan med fördel användas som komplement i tripplar och andra kombinationsspel.

Alltså:
Vålerenga-Bodö/Glimt, 1
Odd Grenland-Strömgodset, 1
Odds: 2,25, insats: 50 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Hockeybet juni 24, 2009 kl. 14:24

Jag lirar också en dubbel, men den landar på 4.11
Den innefattar också Odd grenland. Men också ett annat lag/land

ErikBraaten juni 24, 2009 kl. 17:30

På ErikBraaten´s Speltips satsar vi återigen på den norska högstaligan. Odd Grenland skall besegra Godset med minst två mål! Take a peak ladies and gentleman

Toffe juni 24, 2009 kl. 19:19

1-1 just nu i båda matcherna med en halvtimme kvar att spela. Oroande…

Eklund juni 24, 2009 kl. 22:04

Gick ju fint det där, till slut!

Tack vare min egen rek på Nicolas Almagro, samt Cilic och Andreev (tack fixen!), så gick jag med knapp marginal plus! 🙂

Startkassa: 100 kr
Spelkassa 24/6: 450 kr

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.