Bella, Ronaldo och Glenn

Stabaek vann mot Lilleström vann med klara 4-0 efter att Fredrik Berglund gjort samtliga fyra mål. När även Molde besegrade Alta från andraligan så innebar det att gårdagens norska cupdubbel gav utdelning. Det innebär också att den negativa trenden med tre raka bommar är bruten!

Real Madrid spenderade en miljard svenska kronor för att få Christiano Ronaldo till klubben. Precis som i den spektakulära Beckhamvärvningen så verkar det dock som om försäljningen av merchandiseprylar kommer att finansiera hela köpet. Enligt AB så sålde Real Madrid 15 ronaldotröjor i minuten á 900 kr timmarna efter att nyförvärvet presenterats på Santiago Bernabeustadion i Madrid. När vi ändå är inne på matchtröjor – Manchester United har inte lika lätt att kränga tröjor med Owen på ryggen. Förstår inte varför…

Den gamle legenden i svensk fotboll, Glenn Hysén har fått kicken från Viasat och är numera arbetslös. Spelkanalen.com söker ju hela tiden efter initierade skribenter och krönikörer, så Glenn – om du läser detta – dra iväg ett mail till info@spelkanalen.com så kan vi nog fixa en praktikplats åtminstone.

Nu väntar en genomgång av oddslistorna och om några timmar presenterar vi dagens spel (under förutsättning att vi hittar något som känns intressant). Vi ses!

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

2 svar till ”Bella, Ronaldo och Glenn”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Jag tar jobbet!

  /Glenn 😉

 2. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  haha…stackas Glenn. Han borde tamejfan få statlig pension efter sin insats på Wembley. Säg den försvarare som inte är avundsjuk på den brytningen!