Bella, Ronaldo och Glenn

9 juli, 2009

Stabaek vann mot Lilleström vann med klara 4-0 efter att Fredrik Berglund gjort samtliga fyra mål. När även Molde besegrade Alta från andraligan så innebar det att gårdagens norska cupdubbel gav utdelning. Det innebär också att den negativa trenden med tre raka bommar är bruten!

Real Madrid spenderade en miljard svenska kronor för att få Christiano Ronaldo till klubben. Precis som i den spektakulära Beckhamvärvningen så verkar det dock som om försäljningen av merchandiseprylar kommer att finansiera hela köpet. Enligt AB så sålde Real Madrid 15 ronaldotröjor i minuten á 900 kr timmarna efter att nyförvärvet presenterats på Santiago Bernabeustadion i Madrid. När vi ändå är inne på matchtröjor – Manchester United har inte lika lätt att kränga tröjor med Owen på ryggen. Förstår inte varför…

Den gamle legenden i svensk fotboll, Glenn Hysén har fått kicken från Viasat och är numera arbetslös. Spelkanalen.com söker ju hela tiden efter initierade skribenter och krönikörer, så Glenn – om du läser detta – dra iväg ett mail till info@spelkanalen.com så kan vi nog fixa en praktikplats åtminstone.

Nu väntar en genomgång av oddslistorna och om några timmar presenterar vi dagens spel (under förutsättning att vi hittar något som känns intressant). Vi ses!

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous juli 9, 2009 kl. 10:34

Jag tar jobbet!

/Glenn 😉

Anonymous juli 9, 2009 kl. 16:26

haha…stackas Glenn. Han borde tamejfan få statlig pension efter sin insats på Wembley. Säg den försvarare som inte är avundsjuk på den brytningen!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.