Dags för en vinst nu!

8 juli, 2009

Spelutbudet fortsätter att vara ganska trist, men idag tänker vi i alla fall testa ett spel som känns helt OK. Vi hämtar en dubbel från norska cupen där Molde bör bortaslå Alta, som är ett mittenlag i den norska andraligan. Dessutom fortsätter jag att ge svenskklubben Stabaek mitt förtroende.

Skyttekungen från u21-EM, Marcus Berg är på väg till Hamburg för drygt 120 miljoner. Hoppas att han lyckas bättre än Martin Dahlin gjorde under sin sejour i klubben i slutet av 90-talet…

Alltså:
Alta-Molde, 2
Stabæk – Lillestrøm, 1
Odds: 2,61, insats: 40 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Anonymous juli 8, 2009 kl. 15:09

Tar stopp för Mjällby idag i svenskacupen. AIK blir för starka den här gången.

Eklund juli 8, 2009 kl. 18:46

1-0 Stabaek!

AIK 1-1; kämpa!

Eklund juli 8, 2009 kl. 19:32

Molde 1-0, Stabaek (?) 2-0, AIK 2-1.

Eklund juli 8, 2009 kl. 20:01

Vilken härlig dag!

//Eklund

Toffe juli 8, 2009 kl. 20:24

Instämmer Eklund 😉

Eklund juli 8, 2009 kl. 21:41

Nu är det bara att fortsätta analysera inför helgen, och kanske hittar man t.o.m. nåt intressant till morgondagen, eller lite fredagsgodis kanske? 😉

Tennisen i Newport drar verkligen ut på tiden… Nicolas Mahut har vunnit nu. Väntar ivrigt på Alejandro Falla, Olivier Rochus och Frank Dancevic, så att jag får veta resultatet efter mina två tennisdubblar! Plusresultat oavsett dock! =)

Tippade förresten rätt i två japanska andraligematcher idag (fann faktiskt spelvärden; kan du tänka dig?!), men spelade givetvis inte… 😉

Ha det!

//Eklund

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.