Rapport från semestern…

20 juli, 2009

Vi har semester och ägnar för tillfället mer uppmärksamhet åt våra paraplydrinkar än åt statistiska analyser och oddsjämförelser. Vi är dock tillbaka inom kort – fyllda med kraft och inspiration inför hösten.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous juli 21, 2009 kl. 21:59

Ha det så skönt! Hoppas ni är tillbaka snart.

Eklund augusti 3, 2009 kl. 14:06

Citerar från bloggen:

""Tvåprocentshundringen"
Jag har tänkt att starta ett litet experiment, som går under arbetsnamnet "Tvåprocentshundringen". Det går ut på följande:

Jag rekar matcher som vanligt, och väljer ut de jag finner spelvärde i.

De som jag känner mig säker gällande värdet förtjänar ett spel, och kommer så få.

Insatsen får max vara 2 %, vilket är en seriös spelares gräns. Den varierar beroende på hur många enheter (eng. units) man spelar för (2 % = 10 enheter).

Motivering till detta experiment är att jag vill se hur bra jag värderar, och om min statistik kommer att se bra ut!

Ciao!"

Intressant, va?

Martin augusti 9, 2009 kl. 01:57

Hej Kristoffer!

Tänkte kolla med dig om du fått mitt mail? Hojta till när du kommit igång, så jag vet 🙂

Toffe augusti 9, 2009 kl. 09:44

@Martin: Jag har fått ditt mail. Jag drar igång igen inom några dagar. Vi hörs!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.