Real Madrid shoppar loss…

Real Madrid har redan värvat Ronaldo, Kaká och Benzema. Är Ribery nästa kap? Kan Real möjligen utmana Barcelona om la liga-titeln i år? Vi vet ju av erfarenhet (Chelsea) att det tar ett tag att spela ihop ett lag som bara består av stjärnor. Att kvaliteten på alla enskilda spelare är vansinnigt hög är faktiskt ingen garanti för att laget blir en vinstmaskin – även om det förstås underlättar…

Dagens spelutbud är, precis som experterna antyder, inte kul. Vi kommer troligen inte spela idag utan helt inrikta oss på att slicka såren efter de två misslyckade spelen från i går och i förgår. Förhoppningsvis erbjuder morgondagen ett något trevligare program så vi kan plocka fram sedelbunten igen…

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

3 svar till ”Real Madrid shoppar loss…”

 1. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Har du några spel på G till helgen? Har ju varit lite mindre aktivitet här på slutet. Själv har jag främst fyra tankar, men kanske en till. Ska dock vara mer noggrand, och undersöka saker och ting närmare, för att få fram ett ordentligt spelvärde.

  //Eklund

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @eklund: Ja! det blir spel i helgen. Presenterar dem i morgon. jag har haft många järn i elden den senaste tiden så jag har helt enkelt inne hunnit med att lägga ut mina spel. dock har jag spelat en del ändå. satte exempelvis roddick idag till fint odds.

  Det ska bli intressant att se vad du vaskar fram för guldkorn till helgen.

 3. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Tänkte spela Roddick, men tyckte det var bäst att vila, och tänkte inte mer på det… Murray förtjänade inte att gå vidare; grattis Roddick!

  Två spel publicerade, och oddsen är riktigt smaskiga! =)