Real Madrid shoppar loss…

2 juli, 2009

Real Madrid har redan värvat Ronaldo, Kaká och Benzema. Är Ribery nästa kap? Kan Real möjligen utmana Barcelona om la liga-titeln i år? Vi vet ju av erfarenhet (Chelsea) att det tar ett tag att spela ihop ett lag som bara består av stjärnor. Att kvaliteten på alla enskilda spelare är vansinnigt hög är faktiskt ingen garanti för att laget blir en vinstmaskin – även om det förstås underlättar…

Dagens spelutbud är, precis som experterna antyder, inte kul. Vi kommer troligen inte spela idag utan helt inrikta oss på att slicka såren efter de två misslyckade spelen från i går och i förgår. Förhoppningsvis erbjuder morgondagen ett något trevligare program så vi kan plocka fram sedelbunten igen…

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Eklund juli 3, 2009 kl. 15:46

Har du några spel på G till helgen? Har ju varit lite mindre aktivitet här på slutet. Själv har jag främst fyra tankar, men kanske en till. Ska dock vara mer noggrand, och undersöka saker och ting närmare, för att få fram ett ordentligt spelvärde.

//Eklund

Toffe juli 3, 2009 kl. 22:40

@eklund: Ja! det blir spel i helgen. Presenterar dem i morgon. jag har haft många järn i elden den senaste tiden så jag har helt enkelt inne hunnit med att lägga ut mina spel. dock har jag spelat en del ändå. satte exempelvis roddick idag till fint odds.

Det ska bli intressant att se vad du vaskar fram för guldkorn till helgen.

Eklund juli 3, 2009 kl. 23:40

Tänkte spela Roddick, men tyckte det var bäst att vila, och tänkte inte mer på det… Murray förtjänade inte att gå vidare; grattis Roddick!

Två spel publicerade, och oddsen är riktigt smaskiga! =)

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.