Barcelona till 1,92

16 augusti, 2009

Atletic Bilbao tar i kväll emot Barcelona i det första mötet av två i den spanska supercupen. På förhand kan resultatet tyckas givet, men eftersom både Messi och Henry förmodligen saknas i bortalaget har oddset under dagen sakta krupit uppåt och just nu betalar Betfair hela 1,92 för den raka tvåan. Även om Messi är väldigt viktig för Barcelona så är det långt i från så att de står och faller med honom. Laget med världens kanske kompetentaste trupp ska helt enkelt vinna det här ändå och 1,92 måste testas.

Alltså:
Bilbao-Barcelona, 2
Odds: 1,92, insats: 50 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Eklund augusti 16, 2009 kl. 19:06

Förutom Messi och Zlatan, så saknas också Iniesta! Och det, min vän, DET betyder mycket!

Ser ut att bli even steven för mig idag! Får hoppas att Bailey slår Gay så går jag en del plus, men hoppas också Gay slår Powell, då jag borde spelat Powell att slå Gay också… 😉

Toffe augusti 16, 2009 kl. 19:16

Ja, Iniesta är ju skadad, men jag är ändå beredd att satsa en slant på Barca. Såg förresten att Henry var med i truppen…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.