Chelsea fortsätter vinna

18 augusti, 2009

Tråkigt kanske, men jag tänker ändå lira på Chelsea idag. 1,53 mot Sunderland är helt OK för min del och jag har väldigt svårt att se något annat resultat än en tvåa här. Drogba visar fin målform redan tidigt på säsongen och bli inte förvånade om han gör två till här. Sunderland vann förvisso sin premiärmatch, men det förväntade bottenlaget Bolton är ingen riktig värdemätare.

***
Noterade för övrigt att det inte blev ett enda kryss i första omgången av Premier League. Det kan inte vara speciellt vanligt…

Alltså:
Sunderland-Chelsea, 2
Odds: 1,53, insats: 50 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 10 comments }

eyebet.net augusti 18, 2009 kl. 15:12

Tjena tjena
Du skriver att du inte blir förvånad om Drogba gör 2 nya baljor mot Sunderland.
Okey då har jag ett perfekt drag till dig:
Drogba gör mål (räcker med ett) i matchen, Odds 2,25! på Bet365.
Gör han 1-0 så får du oddset 23 ja TJUGOTRE! gånger pengarna
Ett litet råd till en lirare från en annan.

Toffe augusti 18, 2009 kl. 15:47

Något 23-odds hittar jag inte på bet365. Drogba som första målskytt ger lite drygt 5 ggr insatsen.

Anonymous augusti 18, 2009 kl. 15:56

Snabb ökning av saldot må ja säga 😛

Anonymous augusti 18, 2009 kl. 16:12
Toffe augusti 18, 2009 kl. 16:18

Ops, blev lite fel med saldot där 😉

Nu är det fixat – tack för att du är uppmärksam!

eyebet.net augusti 18, 2009 kl. 16:21

försökte skicka länken men det gick inte..Allafall jag fick det oddset.
Drogba gör första målet 1-0 odds 23.00 gånger pengarna.
Att göra mål: Didier Drogba odds 2.25

Anonymous augusti 18, 2009 kl. 16:26

okey Toffe du kollar på fel spel. Drogba gör första målet ja men för Chelsea (5gg) det kan då redan stå 5-0 till sunderland. 23gg pengarna att han gör 1-0 alltså ingen annan har gjort mål före.

Eklund augusti 18, 2009 kl. 17:04

Är det inte Scorecast då? 1-0 Chelsea och Drogba som förste?

eyebet.net augusti 18, 2009 kl. 17:57

Eklund
Tack!

Toffe augusti 18, 2009 kl. 21:11

@eybet: 2-1 till Chelsea nu. Tyvärr dock inget mål av Drogba än…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.