Hamburg vinner

20 augusti, 2009

I playoffspelet till Europa League åker Hamburg till Frankrike för att möta Guingamp från den franska andraligan. Trots att HSV har reservmålvakten mellan stolparna så kan detta bara sluta på ett sätt och jag tänker gå ”all in” här – alltså ett maxspel där jag satsar 10 procent av fondens värde.

Tänker även slänga in en liten slant på Mjällby som åker till Sundsvall för toppmöte i superettan. Oddset 2,90 som Betfair erbjuder på den överlägsna serieledaren måste testas – men satsa inte hela veckopengen.

Kolla även Sandebäcks idéer för dagen. I går rekade han Barca och Norköping – hoppas det går bättre idag 😉

Alltså:
Guingamp-Hamburger SV
Odds: 1,67, insats: 75 kr @ Ladbrokes

GIF Sundsvall-Mjällby, 2
Odds: 2,90, insats: 30 kr @ Betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Toffe augusti 20, 2009 kl. 20:15

Maxspelet på HSV satt klockrent efter klar 5-1-seger. Tyvärr kryssade Mjällby, men ändå blev det ett plusresultat totalt =)

Martin augusti 20, 2009 kl. 22:06

Jäklar va oddset var högt på Betfair, tyckte 2,75 på Unibet tillåmed kändes lätt spelvärt. Nåja, gick som det gick, men kul att det jämnade ut sig på plus iaf!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.