MFF till dubbla degen

24 augusti, 2009

Gårdagens spel på Chelsea innebar nytt all time high för spelfonden. Den ursprungliga hundralappen är nu värd 917 kr. Fortsätter vi så här så dröjer det inte länge innan vi spräcker den magiska 1000-kronorsgränsen.

ÖIS ligger sist i allsvenskan och kommer att spela Superettan nästa säsong. Det vet spelarna även om det i praktiken givetvis inte behöver bli så. Dagens motståndare Malmö FF har inte heller rosat marknaden, men skåningarna är det starkare laget och kommer att ta detta. Djupare analys än så blir det inte idag 😉

Kolla även in Sandebäck och companys bästa idéer för dagen.

***
Spelkanalen.com finns både på facebook och twitter. Följ oss där!

Alltså:
Örgryte-Malmö FF, 2
Odds: 2,05, insats 50 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Eklund augusti 24, 2009 kl. 21:31

Attans! 🙁 Själv spelade jag GIF-hörnor, men spelet makulerades till sist, och pengarna åter.

Liveade dock in Liverpool-hörna i andra tack vare NB-erbjudande, så jag gjorde ett OK plus ändå! 🙂

/oväntat

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.