AIK mot SM-guld?

24 september, 2009

Satt och slötittade lite i oddslistorna och stötte plötsligt på ett spel som jag känner att jag måste testa. AIK har chansen att göra ett litet ryck i tabelltoppen eftersom IFK Göteborg bara fick 0-0 med sig från Örebro, så räkna med att gnagarna är taggade. Dagens uppgift är Helsingborg på bortaplan, ett HIF som inte har vunnit i Allsvenskan sedan den 3 augusti och faktiskt dalat så långt i tabellen som till en sjundeplats.

Vi har mycket svårt att se hur ett så pass högt odds som 2,74 kan vara motiverat, men vi tackar och tar emot och synar utan att tveka. Visserligen slutade vårmötet lagen emellan med storseger för HIF, men då befann man sig knappast skåningarna i den formsvacka som man uppenbarligen gör för tillfället.

Alltså:
Helsingborg-AIK, 2

Odds: 2,74, insats: 60 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Toffe september 24, 2009 kl. 18:02

0-0 när klockan passerade 44 minuter. 2-0 till Helsingborg i halvtid. Det var ingen rolig avslutning…

Att AIK ska göra tre mål i andra halvlek känns inte speciellt troligt. Tyvärr.

Eklund september 24, 2009 kl. 18:58

Dagens "Gröndal", tyvärr för din del. Misstänkte det; alla har ju skrikit ut detta spel.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.