Få en landslagströja och spela riskfritt på Malta-Sverige

I morgon är det dags för det som ska vara en ren formalitet. Sverige och Zlatan ska slå tillbaka Malta och helst bättra på målskillnaden ordentligt. Vi vill påminna om att Unibets erbjudande om ett riskfritt spel och en landslagströja gäller även för maltamatchen. Att spela den raka tvåan är ju naturligtvis meningslöst, men att få chansen att tippa resultatet utan risk att förlora är en bra chans till extra pengar.

Hur funkar det?
Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 250 kr och satsa på valfritt spel på Malta-Sverige. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka upp till 150 kr! Dessutom får de 200 första som blir nya kunder på Unibet en landslagströja hemskickad!

Klicka här för att ta del av erbjudandet >>

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

3 svar till ”Få en landslagströja och spela riskfritt på Malta-Sverige”

 1. Profilbild för Toffe
  Toffe

  …och precis som sist så gäller erbjudandet endast för NYA kunder.

 2. Profilbild för Stefan
  Stefan

  Sluta göra reklam och ge oss tips istället. För mycket reklam på den här sidan.

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Stefan: Det är hela tiden en balansgång mellan redaktionellt innehåll och annonser och erbjudanden från våra partners. Vi lägger ner väldigt många timmar på att göra research och analysera statistik och det enda vi egentligen får för det är de eventuella intäkter som vi får genom våra annonsörer.

  Givetvis är våra spel vårt huvudfokus, men dagar då vi inte finner något av spelvärde så händer det att vi publicerar den hör typen av inlägg.

  Jag tror inte att våra läsare är intresserade av att finansiera vår verksamhet så det är nog bara att acceptera ett visst mått av reklam och annonser här på spelkanalen.com.