Få en landslagströja och spela riskfritt på Malta-Sverige

8 september, 2009

I morgon är det dags för det som ska vara en ren formalitet. Sverige och Zlatan ska slå tillbaka Malta och helst bättra på målskillnaden ordentligt. Vi vill påminna om att Unibets erbjudande om ett riskfritt spel och en landslagströja gäller även för maltamatchen. Att spela den raka tvåan är ju naturligtvis meningslöst, men att få chansen att tippa resultatet utan risk att förlora är en bra chans till extra pengar.

Hur funkar det?
Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 250 kr och satsa på valfritt spel på Malta-Sverige. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka upp till 150 kr! Dessutom får de 200 första som blir nya kunder på Unibet en landslagströja hemskickad!

Klicka här för att ta del av erbjudandet >>

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Toffe september 8, 2009 kl. 15:18

…och precis som sist så gäller erbjudandet endast för NYA kunder.

Stefan september 9, 2009 kl. 08:10

Sluta göra reklam och ge oss tips istället. För mycket reklam på den här sidan.

Toffe september 9, 2009 kl. 08:33

@Stefan: Det är hela tiden en balansgång mellan redaktionellt innehåll och annonser och erbjudanden från våra partners. Vi lägger ner väldigt många timmar på att göra research och analysera statistik och det enda vi egentligen får för det är de eventuella intäkter som vi får genom våra annonsörer.

Givetvis är våra spel vårt huvudfokus, men dagar då vi inte finner något av spelvärde så händer det att vi publicerar den hör typen av inlägg.

Jag tror inte att våra läsare är intresserade av att finansiera vår verksamhet så det är nog bara att acceptera ett visst mått av reklam och annonser här på spelkanalen.com.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.