Finlands sak är vår!

5 september, 2009

Azerbajdzjan har fortfarande inte efter sex matcher gjort något mål i VM-kvalet och sin enda poäng tog man efter att ha spelat 0-0 mot den stora fotbollsnationen Liechtenstein. Inga imponerande siffror med andra ord. Finland är det bättre laget och bör avfärda exryssarna tämligen enkelt. Finland kommer med stor sannolikhet inte kvala in till VM. Platserna som möjliggör avancemang kommer Tyskland och Ryssland att lägga rabarber på. Men för att hoppet överhuvudtaget ska överleva helgen så är tre poäng ett måste.

Kvällens huvudmatch (åtminstone för svensk del) mellan Ungern och Sverige tänker vi inte röra. Hjärtat säger Sverige – just därför avstår vi. En spelare ska nämligen aldrig blanda in känslor och låta hjärtat styra spelen. Lira därför aldrig på dina favoritlag, du kommer nämligen alltid att överskatta deras förmåga.

Alltså:
Azerbajdzjan-Finland, 2
Odds: 1,86, insats: 40 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Eklund september 5, 2009 kl. 12:56

Kör på Azerbajdzjan under 0,5 mål till 2,10. Kanoners!

Eklund september 5, 2009 kl. 17:44

2-1 Finland, din lilla turgubbe. 😉 Själv åkte man dit på 1-0-målet… Bah!

Martin september 6, 2009 kl. 01:43

Härligt Toffe! Mycket bra spelat, synd att jag missade att rygga på Finland…

Men får tacka stort för Irland-reken som vi ryggade idag! Satt riktigt fint 🙂

/Martin på BettingBloggen.com

Martin september 6, 2009 kl. 01:44

Härligt Toffe! Mycket bra spelat, synd att jag missade att rygga på Finland…

Men får tacka stort för Irland-reken som vi ryggade idag! Satt riktigt fint 🙂

/Martin på BettingBloggen.com

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.