Finlands sak är vår!

5 september, 2009

Azerbajdzjan har fortfarande inte efter sex matcher gjort något mål i VM-kvalet och sin enda poäng tog man efter att ha spelat 0-0 mot den stora fotbollsnationen Liechtenstein. Inga imponerande siffror med andra ord. Finland är det bättre laget och bör avfärda exryssarna tämligen enkelt. Finland kommer med stor sannolikhet inte kvala in till VM. Platserna som möjliggör avancemang kommer Tyskland och Ryssland att lägga rabarber på. Men för att hoppet överhuvudtaget ska överleva helgen så är tre poäng ett måste.

Kvällens huvudmatch (åtminstone för svensk del) mellan Ungern och Sverige tänker vi inte röra. Hjärtat säger Sverige – just därför avstår vi. En spelare ska nämligen aldrig blanda in känslor och låta hjärtat styra spelen. Lira därför aldrig på dina favoritlag, du kommer nämligen alltid att överskatta deras förmåga.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Azerbajdzjan-Finland, 2
Odds: 1,86, insats: 40 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments… read them below or add one }

Eklund september 5, 2009 kl. 12:56

Kör på Azerbajdzjan under 0,5 mål till 2,10. Kanoners!

Svara

Eklund september 5, 2009 kl. 17:44

2-1 Finland, din lilla turgubbe. 😉 Själv åkte man dit på 1-0-målet… Bah!

Svara

Martin september 6, 2009 kl. 01:43

Härligt Toffe! Mycket bra spelat, synd att jag missade att rygga på Finland…

Men får tacka stort för Irland-reken som vi ryggade idag! Satt riktigt fint 🙂

/Martin på BettingBloggen.com

Svara

Martin september 6, 2009 kl. 01:44

Härligt Toffe! Mycket bra spelat, synd att jag missade att rygga på Finland…

Men får tacka stort för Irland-reken som vi ryggade idag! Satt riktigt fint 🙂

/Martin på BettingBloggen.com

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.