Två italienska söndagsdrag

27 september, 2009

Genoa knep en poäng mot Juventus senast och möter idag hemmastarka Udinese i Serie A. Vi tror att Genoa har en bra chans här och mycket på grund av det höga oddset så väljer vi att stoppa in en liten slant på det här vadet. Udinese är oddsmässiga favoriter hos samtliga bolag och när Betfair ger oss hela 3,40 på bortaseger så känner vi oss manade att syna. Visst, det är en chansning, men helt osannolikt är det inte att vi kan kassera en slant i eftermiddag. Av naturliga skäl håller vi ner insatsen en aning.

Roma har börjat säsongen allt annat än bra och har släppt in hela elva mål på de första fem omgångarna. Det finns fina offensiva kvaliteter i laget, men det gäller att täppa till bakåt för att kunna påbörja en klättring i tabellen. Sjundeplatsen, som man parkerar på för tillfället, är man garanterat inte nöjda med. Roma åker idag till Sicilien för att möta bottenlaget Catania som gjort en katastrofdålig säsongsupptakt, och ännu inte vunnit i ligan. Vi tror att Roma tar det här och vi lirar Totti och company till dubbla degen hos unibet.

Alltså:
Udinese-Genoa, 2

Odds: 3,40, insats: 30 kr @ betfair

Catania-Roma, 2

Odds: 2,00, insats: 40 kr @ unibet

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous september 27, 2009 kl. 15:51

Går inte att lita på Serie A

Toffe september 27, 2009 kl. 19:30

Nej, uppenbarligen inte 🙁

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.