Två italienska söndagsdrag

27 september, 2009

Genoa knep en poäng mot Juventus senast och möter idag hemmastarka Udinese i Serie A. Vi tror att Genoa har en bra chans här och mycket på grund av det höga oddset så väljer vi att stoppa in en liten slant på det här vadet. Udinese är oddsmässiga favoriter hos samtliga bolag och när Betfair ger oss hela 3,40 på bortaseger så känner vi oss manade att syna. Visst, det är en chansning, men helt osannolikt är det inte att vi kan kassera en slant i eftermiddag. Av naturliga skäl håller vi ner insatsen en aning.

Roma har börjat säsongen allt annat än bra och har släppt in hela elva mål på de första fem omgångarna. Det finns fina offensiva kvaliteter i laget, men det gäller att täppa till bakåt för att kunna påbörja en klättring i tabellen. Sjundeplatsen, som man parkerar på för tillfället, är man garanterat inte nöjda med. Roma åker idag till Sicilien för att möta bottenlaget Catania som gjort en katastrofdålig säsongsupptakt, och ännu inte vunnit i ligan. Vi tror att Roma tar det här och vi lirar Totti och company till dubbla degen hos unibet.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Udinese-Genoa, 2

Odds: 3,40, insats: 30 kr @ betfair

Catania-Roma, 2

Odds: 2,00, insats: 40 kr @ unibet

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments… read them below or add one }

Anonymous september 27, 2009 kl. 15:51

Går inte att lita på Serie A

Svara

Toffe september 27, 2009 kl. 19:30

Nej, uppenbarligen inte 🙁

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.