Getafe tappar serieledningen…

11 september, 2009

VM-kvalet är över för den här gången och ligaspelet drar igång igen. Vi la tre spel på kvalmatcherna och satte samtliga vilket gör att vi nått en ny toppnotering för spelfonden. Vi började med 100 kr och värdet är nu uppe i 991,25 kr. Sitter spelet nedan kommer vi för första gången att passera 1000 kr. Och vi tror att det är just vad som kommer att inträffa…

Getafe leder la Liga efter den första omgången och nu ställs man mot tuffaste möjliga motstånd – nämligen serietvåan Barcelona. Naturligtvis kommer man inte behålla serieledningen efter lördagens match och vi betraktar tvåan som en verklig bank. Messi (om han spelar) lär vara rejält revanschsugen efter kvalfiaskot med sitt Argentina och Zlatan som inte direkt motsvarade de högt ställda förväntningarna mot Malta lär trivas nu när han återigen omges av idel världsspelare. Visserligen fattas det en bit till formtoppen, men en anfallare av klass skapas till stor del av sin omgivning – och Micke Nilsson hade förmodligen inte tagit en plats i Barcelonas startelva 😉

Alltså:
Getafe-Barcelona, 2
Odds: 1,56, insats: 60 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous september 11, 2009 kl. 22:36

sämsta bloggen ever. hahahahahahaah

Toffe september 12, 2009 kl. 06:19

@Anonym: Kom gärna med seriös kritik så lovar vi att bemöta den.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.