Inter vinner i Ryssland – dagens speltips

Inter åkte på en förlust i ligan mot Sampdoria senast. Kanske hade man redan tankarna på dagens viktiga match i Champions League där man på bortaplan ställs mot ryska serieledarna Rubin Kazan som gör sin första CL-sejour någonsin. Interspelarna har skaffat sig den nödvändiga CL-rutinen och bör trots bortaplan kunna ta tre poäng här. Vi litar på italienarna och går in med medelinsats. Förhoppningsvis ska vi nu kunna bättra på vår dåliga spelstatistik när det gäller Champions League…

Gårdagens spel gav full pott då både Manchester City och VSK vann sina respektive matcher med god marginal.

***
Som vanligt rekommenderar vi ett besök på ”Dagens bästa…”

Alltså:

Rubin Kazan-Inter, 2

Odds: 1,77, insats: 40 kr @ unibet

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

6 svar till ”Inter vinner i Ryssland – dagens speltips”

 1. Profilbild för ErikBraaten´s Speltips
  ErikBraaten´s Speltips

  Idag spelar jag på Doncaster.. Motivering till varför dem besegrar Swansea hittar du på min sajt Toffe!

 2. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  inter är i en liten svacka så kan nog bli oavgjort. känns inte så säkert spel ändå långt bort i ryssland

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  1-1 nu genom Stankovic. Nu vänder Inter på det här!

 4. Profilbild för Toffe
  Toffe

  eller inte… 🙁

 5. Profilbild för Arne Karlsson
  Arne Karlsson

  Alltså Kristoffer, du är så djävla dålig på att tippa !!! Är det inte dags att lägga ned din lilla blogg ? Du spelar knappt för korvspasören ! Jag har följt dig från början och de första femhundra kronorna hade du inte en chans på. 18 % eller nå't sån't låg du på då. Att du inte tog ditt förnuft till fånga då – och sluta att "dela med dig av dina tips". Du anar inte hur verkligt stora pengar folk förlorar för att lyssna på "halv amatörsproffset".

 6. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Arne Karlsson: För det första – Kul att du har följt oss ända sedan början, ni är några få som har varit med oss hela vägen.

  Jag började som nybörjare för knappt ett år sedan och precis som du beskriver så gick det inget vidare i början. Från den nivån har vi dock höjt oss betydligt och tittar man på träffprocenten och värdeutvecklingen på den aktuella hundralappen så är åtminstone vi själva ganska nöjda.

  Jag vill till sist återge den lilla disclaimer som ligger längst ner på sidan. Jag citerar: "Inget på denna blogg skall uppfattas som en uppmaning att satsa pengar på de spel eller de matcher jag skriver om. Spelkanalen.com kan inte hållas ansvariga för eventuella förluster som uppstår efter att du följt våra spelidéer."