Inter vinner i Ryssland – dagens speltips

29 september, 2009

Inter åkte på en förlust i ligan mot Sampdoria senast. Kanske hade man redan tankarna på dagens viktiga match i Champions League där man på bortaplan ställs mot ryska serieledarna Rubin Kazan som gör sin första CL-sejour någonsin. Interspelarna har skaffat sig den nödvändiga CL-rutinen och bör trots bortaplan kunna ta tre poäng här. Vi litar på italienarna och går in med medelinsats. Förhoppningsvis ska vi nu kunna bättra på vår dåliga spelstatistik när det gäller Champions League…

Gårdagens spel gav full pott då både Manchester City och VSK vann sina respektive matcher med god marginal.

***
Som vanligt rekommenderar vi ett besök på ”Dagens bästa…”

Alltså:

Rubin Kazan-Inter, 2

Odds: 1,77, insats: 40 kr @ unibet

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

ErikBraaten´s Speltips september 29, 2009 kl. 11:00

Idag spelar jag på Doncaster.. Motivering till varför dem besegrar Swansea hittar du på min sajt Toffe!

Anonymous september 29, 2009 kl. 16:37

inter är i en liten svacka så kan nog bli oavgjort. känns inte så säkert spel ändå långt bort i ryssland

Toffe september 29, 2009 kl. 18:05

1-1 nu genom Stankovic. Nu vänder Inter på det här!

Toffe september 29, 2009 kl. 19:25

eller inte… 🙁

Arne Karlsson september 29, 2009 kl. 19:36

Alltså Kristoffer, du är så djävla dålig på att tippa !!! Är det inte dags att lägga ned din lilla blogg ? Du spelar knappt för korvspasören ! Jag har följt dig från början och de första femhundra kronorna hade du inte en chans på. 18 % eller nå't sån't låg du på då. Att du inte tog ditt förnuft till fånga då – och sluta att "dela med dig av dina tips". Du anar inte hur verkligt stora pengar folk förlorar för att lyssna på "halv amatörsproffset".

Toffe september 29, 2009 kl. 20:44

@Arne Karlsson: För det första – Kul att du har följt oss ända sedan början, ni är några få som har varit med oss hela vägen.

Jag började som nybörjare för knappt ett år sedan och precis som du beskriver så gick det inget vidare i början. Från den nivån har vi dock höjt oss betydligt och tittar man på träffprocenten och värdeutvecklingen på den aktuella hundralappen så är åtminstone vi själva ganska nöjda.

Jag vill till sist återge den lilla disclaimer som ligger längst ner på sidan. Jag citerar: "Inget på denna blogg skall uppfattas som en uppmaning att satsa pengar på de spel eller de matcher jag skriver om. Spelkanalen.com kan inte hållas ansvariga för eventuella förluster som uppstår efter att du följt våra spelidéer."

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.