Kan ryssarna knäcka Wolfsburg?

15 september, 2009

Regerande tyska mästarna Wolfsburg var kanske Europas bästa hemmalag förra säsongen. Man gick igenom hela Bundesliga utan att förlora en enda hemmamatch. I årets upplaga ser det dock annorlunda ut då man redan efter tre hemmamatcher har två förluster och en tiondeplats i ligan är nog inte riktigt vad man hade förväntat sig av säsongsupptakten.

CSKA Moskva parkerar på en tredjeplats i den inhemska ligan efter 21 omgångar av 30. Man är alltså mitt uppe i sin säsong medan Wolfsburg som sagt fortfarande inte har hittat tillbaka till den makalösa form man hade under i princip hela fjolårssäsongen. CSKA har inte de där namnkunniga storstjärnorna, men väl en hoper ryska landslagsmän och de obligatoriska brassarna förstås. Sammanlagt räknar jag till nio landslagsspelare i truppen, varav sex från det ryska.

Oddset på tvåan tycker vi är för högt för att inte testas. Kolla även Sandebäcks CL-ideer.

Alltså:
Wolfsburg-CSKA Moskva, 2
Odds: 4,50, insats: 30 kr @bet365

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

ErikBraaten´s Speltips september 15, 2009 kl. 10:13

Här hoppas jag innerligt att din winning-streak tar slut! Varför? Kolla in mina spel Toffe! 😉

Toffe september 15, 2009 kl. 14:42

Det är ett långskott, jag medger det. Oddsen talar ju emot mig, men jag fick en "känsla" och var tvungen att testa. Insatsen är ju också därefter. Den som lever får se hur det går 😉

Toffe september 15, 2009 kl. 20:29

2-0 till Wolfsburg efter 41 minuter. Då får vi nog betrakta det här som kört. Tyvärr.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.