Ny toppnotering för spelkanalen.com!

6 september, 2009

Gårdagens båda spel på VM-kvalet satt och i och med det konstaterar vi en ny toppnotering för spelfonden. Den ursprungliga hundralappen är nu värd 964 kr och vi närmar oss vår första drömgräns – 1000 kr.

Annars var ju gårdagens givna höjdpunkt Zlatans mål i den 94:e matchminuten. Tidningarna har i dag skrivit spaltmeter, och man kan nästan tro att vi redan är i Sydafrika. Vi ska dock inte glömma att det krävs vinst mot i tur och ordning Malta, Danmark och Albanien. Men hoppet lever och det är det viktigaste just nu. Eller som Ralf Edström väljer att uttrycka det: världsrekord!

Vi sitter just nu och klurar på dagens spel. Vi har hittat några idéer som vi just nu går vidare med och analyserar. Vi vågar inte lova att det blir något spel idag, men titta in lite senare så märker ni det…

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anonymous september 6, 2009 kl. 19:34

Ralf är fan kung!

Jesper september 6, 2009 kl. 20:19

ralf är en torrboll som ingen vill höra längre…..

Patrik september 7, 2009 kl. 18:22

Jesper, nånting säger mig att "ingen" i ditt inlägg är lite överdrivet om man tittar på den första kommentaren.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.