Slaget om Manchester

19 september, 2009

Gårdagens spel på Liverpool satt fint och vi är nu uppe nosar på toppnoteringen igen. Vi tackar Fernando Torres för det blickar nu framåt mot dagens begivelser…

I dag är det dags för ett verkligt intressant möte i världens förmodligen bästa fotbollsliga. Det är derby, det är hatmöte – det är slaget om Manchester. Giganterna United med Sir Alex i spetsen tar hemma på Old Trafford emot uppkomlingarna; det penningstinna City. Matchen har alla förutsättningar för att bli en riktig skandalmatch då exempelvis Tevez som förra året spelade i United nu återvänder till sin gamla hemmaplan för att göra livet surt för sina forna lagkamrater. Att lämna en klubb och gå till värsta konkurrenten är aldrig särskilt populärt. Vi minns väl alla när Figo, efter att ha gått från Barcelona till ärkerivalerna Real Madrid, skulle slå en hörna på Camp Nou och någon i publiken kastade in ett grishuvud från läktaren…

Båda lagen har inlett säsongen strålande. Den enda plumpen i protokollet är ju Uniteds snöpliga förlust mot Burnley – utöver den har båda lagen tagit full pott. Oddsmässigt är United skyhöga favoriter. Jag kikar in hos Expekt.com där oddsen ser ut enligt följande: 1,60-3,65-5,50, alltså över fem gånger pengarna för en Cityseger. Det innebär att man bedömer chanserna för en seger för Manchester City till någonstans mellan 18 och 19 procent. Vi överväger att satsa en slant här, då vi tror att segerchanserna för Mark Huges manskap faktiskt är något högre trots att Adebayor saknas p.g.a. avstängning. Även brassen Robinho saknas i City p.g.a skada och frågetecken finns även för nämnda Tevez. I United saknas Scoles p.g.a. avstängning och Ferdinand, som hämmas av en ljumskskada är osäker på start.

Vad tror ni – vem vinner ”Slaget om Manchester”? Kommentera!

***
Vi noterar också att Zlatan fortfarande inte spelat en match i la Liga utan att göra mål!

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous september 20, 2009 kl. 00:08

glory glory man united!!!!!!

Det finns bara ett lag i Manchester o d e United september 20, 2009 kl. 10:01

Judas-Tevez och Adebay-whore är inte värda vatten. Rooney äger och kommer se till att City krossas. Det kommer bli en match man talar om i generationer.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.