Snabbspel på Portugal

9 september, 2009

Hemma sent och har missat allt vad spelstopp heter för mina idéer idag. Vi tror dock på Portugal. Matchen börjar om 15 minuter och vid en snabb scanning av spelbolagen hittar vi den raka tvåan till 1,54 hos Betfair. Vi stoppar in 50 kr och tror på utdelning. Vi hinner inte med någon motivering, men jag tror ni kan lita på oss ändå. Portugal vinner.

Alltså:
Ungern-Portugal, 2
Odds: 1,54, insats: 50 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Anonymous september 9, 2009 kl. 20:40

Ronaldo o company tar detta enkelt. Jag säger 3-1. Portugal måste göra många mål för att ha chansen att gå om Sverige.

Anonymous september 10, 2009 kl. 15:06

Tack för en jättebra sida, följer den dagligen.
Har bara en fråga: hur mycket av kassan anser du att man ska spela? 5% eller 10% som maxbet.
Vill lägga mig på en lagom nivå och inte chansa, men inte vinna för lite. Då känns det som om man står och stampar på samma ställe

/woodface

Toffe september 10, 2009 kl. 17:05

@Woodface: Vi spelar 10 procent av spelkassan som vårt "maxbet" (jag vet dock flera som hävdar att 10 procent är för högt). Det ska dock tilläggas att det är extremt sällan vi lägger maxspel. Då ska allt finnas där: stöd i statistiken, odds som känns bra och inte minst – känslan måste infinna sig.

Att förlora ett maxspel är något av det suraste som finns – så håll hellre ner insatsen om du inte känner att ett maxspel är extremt motiverat.

/Toffe

Eklund september 10, 2009 kl. 17:49

Jag gör så här:

Ett proffs jag känner har som råd att, om du är extremt seriös, spela MAX 2 % av kassan, per spel. Dessa 2 % delar du sedan in i 10 units. 1-2 u motsvarar mer chansbetonade spel, 3-4 u ett medelspel, 7 u, som han säger, "månadens bästa", och sedan kan du ju bara tänka dig vad som krävs för större insats än så.

MEN; 2 % är för lite för mig, sett till det "ynkliga" kapital jag sitter inne på. Men 10 % är å andra sidan åt helsike för mycket. Jag kör maxinsats 5 %, uppdelat i 10 units, helt enkelt för att kunna värdera spelet. 3, 4 och 5 u är ju absolut vanligast.

Anonymous september 10, 2009 kl. 19:00

Tack för svaren.
Eklund: om jag har fattat rätt så motsvarar ett spel på te.x 4units, 2% av kassan.
/woodface

Eklund september 10, 2009 kl. 20:08

Absolut korrekt uppfattat! 🙂 Känns som om man hittar en bra balans med de procenttalen.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.