Snabbspel på Portugal

Hemma sent och har missat allt vad spelstopp heter för mina idéer idag. Vi tror dock på Portugal. Matchen börjar om 15 minuter och vid en snabb scanning av spelbolagen hittar vi den raka tvåan till 1,54 hos Betfair. Vi stoppar in 50 kr och tror på utdelning. Vi hinner inte med någon motivering, men jag tror ni kan lita på oss ändå. Portugal vinner.

Alltså:
Ungern-Portugal, 2
Odds: 1,54, insats: 50 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

6 svar till ”Snabbspel på Portugal”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Ronaldo o company tar detta enkelt. Jag säger 3-1. Portugal måste göra många mål för att ha chansen att gå om Sverige.

 2. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Tack för en jättebra sida, följer den dagligen.
  Har bara en fråga: hur mycket av kassan anser du att man ska spela? 5% eller 10% som maxbet.
  Vill lägga mig på en lagom nivå och inte chansa, men inte vinna för lite. Då känns det som om man står och stampar på samma ställe

  /woodface

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Woodface: Vi spelar 10 procent av spelkassan som vårt "maxbet" (jag vet dock flera som hävdar att 10 procent är för högt). Det ska dock tilläggas att det är extremt sällan vi lägger maxspel. Då ska allt finnas där: stöd i statistiken, odds som känns bra och inte minst – känslan måste infinna sig.

  Att förlora ett maxspel är något av det suraste som finns – så håll hellre ner insatsen om du inte känner att ett maxspel är extremt motiverat.

  /Toffe

 4. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Jag gör så här:

  Ett proffs jag känner har som råd att, om du är extremt seriös, spela MAX 2 % av kassan, per spel. Dessa 2 % delar du sedan in i 10 units. 1-2 u motsvarar mer chansbetonade spel, 3-4 u ett medelspel, 7 u, som han säger, "månadens bästa", och sedan kan du ju bara tänka dig vad som krävs för större insats än så.

  MEN; 2 % är för lite för mig, sett till det "ynkliga" kapital jag sitter inne på. Men 10 % är å andra sidan åt helsike för mycket. Jag kör maxinsats 5 %, uppdelat i 10 units, helt enkelt för att kunna värdera spelet. 3, 4 och 5 u är ju absolut vanligast.

 5. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Tack för svaren.
  Eklund: om jag har fattat rätt så motsvarar ett spel på te.x 4units, 2% av kassan.
  /woodface

 6. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Absolut korrekt uppfattat! 🙂 Känns som om man hittar en bra balans med de procenttalen.