Summering av augusti månads spel

1 september, 2009

Sedan en tid tillbaka använder vi bettingbloggens statistikverktyg för att bokföra och hålla reda på alla våra spel. Det innebär att vi nu kan redovisa månadens resultat direkt när månaden är slut. Vi behöver med andra ord inte längre ta fram papper och penna och sitta och räkna fram snittodds, vinstprocent och andra relevanta statistikuppgifter. Så här kommer det svart på vitt – spelkanalens resultat för augusti. Kalla det konsumentinformation om ni vill 😉

Lagda spel: 15
Vunna spel: 10
Förlorade spel: 5
Träffprocent: 66,7 %
Omsättning: 810 kr
Medelinsats: 54 kr
Medelodds: 2,07
ROI: 125,51 % (return on investment)*
Nettoresultat. +207 kr

*ROI visar hur stor avkastning du har fått på de pengar du ”investerat” och beräknas genom att addera avkastningen med det investerade kapitalet och sedan dividera med det investerade kapitalet.

Kommentar: Två första veckorna i augusti hade vi semester, därav det låga antalet spel. Träffprocenten på över 65 procent tycker jag är väldigt bra, vilket den också bör vara när snittoddset ligger på strax över två gånger insatsen. Sammanfattningsvis så är vi mer än nöjda med starten på ”höstterminen”.

För övrigt funderar jag på att satsa en slant på det här i morgon…

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anonymous september 1, 2009 kl. 22:27

Keep up the good work!

Anonymous september 2, 2009 kl. 08:22

Snyggt jobbat. ser fram emot denna månads spel.

Adde september 2, 2009 kl. 18:29

10 av 15 är mkt bra även om de riktiga skrälltipsen saknas.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.