Vi lirar Manchester United – trots Sandebäcks varning…

26 september, 2009

Manchester United bortamöter Stoke City och allt annat än en tvåa vore osannolikt. Visserligen har Stoke ett fint hemmafacit, men United är helt enkelt för starka. Vi känner oss därför ganska trygga när vi satsar dagens andra femtiolapp på Rooney och de andra. Vi splittar den mellan den raka tvåan och handikappspelet (-1) och hoppas på ett tidigt unitedmål och en trevlig resa mot slutsignalen. Det bör kanske tilläggas att sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck avråder från ett spel på United idag.

Läs också vår genomgång av ”Lördagens feta favoriter”.

Kl. 20.00 tänker jag bänka mig framför TVn för att se Barcelona – den här gången dock utan att ha Barca på spelkupongen. Zlatan är osäker på spel, men det bör inte nämnvärt påverka matchutgången. Just nu är den en fröjd att se katalanerna spela fotboll och idag tänker jag bara njuta. Med eller utan Zlatan. Matchen sänds på TV4Sport, och som vanligt kan alla medlemmar hos bet365 se matchen helt gratis på datorn.

Alltså:

Stoke-Manchester U, 2

Odds: 1,42, insats: 25 kr @ bettson

Stoke-Manchester U(-1), 2

Odds: 2,20, insats: 25 kr @ bet365
 
Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Eklund september 26, 2009 kl. 11:22

Varför inte 20 spänn på hcp och 30 på rak? Blir jämnare resultat då.

Tjockfil september 26, 2009 kl. 18:59

Jag ryggade och vann. mycket bra tippat!!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.