Vilka vinner Allsvenskan?

27 september, 2009

Allsvenskan ger sig nu in på sina sista skälvande omgångar och det verkar som om att det kommer bli en spännande historia ända in på mållinjen. AIK sitter just nu i förarsätet efter att Blåvitt föll mot Kalmar. Derbyt mot Djurgården är ett utmärkt tillfälle för gnagarna att göra ett litet, men ack så viktigt ryck. Seger ger serieledning med tre poäng, viket kan behövas efter som stockholmarnas spelprogram ser något tuffare ut jämfört med de matcher som återstår för IFK Göteborg. Blåvitt har dessutom betydligt bättre målskillnad. Strax bakom skuggar Elfsborg och  Kalmar – kan någon av dem blanda sig i diskussionen om Lennart Johanssons pokal?

Vad tror du?

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous september 28, 2009 kl. 21:05

Jag ger mig f-n på att Elfsborg vinner. De avgör bergis i sista omgången. Anders Svensson avgör med en rökare från 30 meter. Det blir förmodligen karriärens sista spark från hans sida. Han lägger skorna på hyllan direkt efter matchen. Eller…?

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.