Betting – ett manligt fenomen?

15 oktober, 2009

Varför hör man så sällan talas om kvinnliga storspelare? Finns det några överhuvudtaget? Hur kommer det sig att sportbettingens värld så totalt domineras av män? Spelbolagens experter är män, nästan alla besökare här på spelkanalen.com är män och tittar man på vår facebooksida, som i skrivande stund har strax över hundra “fans” så hittar man endast två kvinnor. Även de som lämnar kommentarer kring våra speltips här på sajten är uteslutande män.

Det är nog så att män generellt sett är mer sportintresserade – och steget från ett stort sportintresse till att börja med betting är inte speciellt långt. Drömmen om snabba pengar och stora vinster borde ju tilltala alla oavsett kön. Kanske är jag fördomsfull men visst känns det som kvinnor främst håller drömmen vid liv genom olika nummerspel som lotto och bingo.

Vad tror ni? Sitter ni inne på svaret? Lämna en kommentar och ge din syn på det här.

Förhoppningsvis presenterar vi ett nytt spel i “innebandyhundringen” i eftermiddag/kväll. Missa inte det. Som vanligt rekommenderar vi även ett besök på “Dagens bästa…” hos Sportbladet.

Läs också:
“9 tips för att bli en bättre spelare”
“Jag vill att han ska dö!”
Krysset – spelbolagens kassako

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous oktober 15, 2009 kl. 18:26

Brudarna är bara intresserade när man vinner. Annars är det bara gnäll när man har lagt in femhundring på lången =)

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.