Blir Svennis nästa förbundskapten?

11 oktober, 2009

Lagerbäck meddelande ju tidigare idag att han avgår som förbundskapten för vårt svenska landslag och givetvis är spekulationerna om hans efterträdare redan i gång. Svenska folket vill ha Svennis, men frågan är hur realistiskt det egentligen är? Har förbundet över huvudtaget råd att betala de summor som Sven-Göran Eriksson har vant sig vid? Tveksamt. Sportbladet spekulerar i att Svennis är ”på väg bort från Notts County”, vilket väl får anses hyfsat vältajmat – samma dag som Lagerbäck meddelar att han avgår. Sensationsjournalistik har jag för mig att det kallas 😉

Vem tar över rodret i landslaget? Backe? Hamrén? Lennartsson? Kommentera! Just nu ser oddsen ut så här:

  • Lennartsson, Jörgen – 2,50
  • Hamrén, Erik – 5,00  
  • Andersson, Roland – 5,00
  • Eriksson, Sven-Göran – 7,50
  • Backe, Hasse – 7,50
  • Jönsson, Jan – 10,00

Den våghalsige kan ju slänga in en hundring på Roberto Mancini som just nu ger 200 gånger insatsen. Andra högoddsare är Roy Hodgson och Anders Linderoth som båda står i oddset 50,00…

UPPDATERAD: Nu nämns även Henke Larsson i spekulationerna. Hur ska detta sluta? Den som lever får se…

Oddsen kommer från Unibet.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous oktober 12, 2009 kl. 10:38

Sätter en slant på Roland Andersson. Känns lagom vågat för förbundet.

Anonymous oktober 12, 2009 kl. 19:33

Jag "bokar" 100 spänn på att det blir Henke Larsson. Inte en chans säger jag om det!!!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.