Den ryska björnen fäller Aser…Azerbadj…Azerbajdzjan!

14 oktober, 2009

Ryssland möter ikväll Azerbajdzjan i en helt betydelselös VM-kvalmatch. Ryssland är redan klara grupptvåor efter Tyskland och kommer att spela play-off mot någon annan grupptvåa och Azerbajdzjan, ja de kvalade inte in den här gången heller…

Ryssland är ett bra lag – det är inte Azerbajdzjan, så i det här fallet tycker via att 1,39 är klart spelbart. Azerbajdzjan har gjort tre mål i hela VM-kvalet (9 matcher) medan ryssarna har gjort 18. Hade vi varit inne i en period med bra flyt så hade vi lirat handikappspelet här, men vi är i behov av en säker vinst (om det nu finns sådana!?) och väljer därför den raka tvåan.

Sportbladet tipsar om fler spel på VM-kvalmatcherna…

Alltså:

Azerbadzjan-Ryssland, 2

Odds: 1,39, insats: 40 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Robin oktober 14, 2009 kl. 14:29

Personligen väljer jag hellre Kroatien eller -2 på Grekland eller Ukraina, lag som faktiskt har något att spela för. Ryssland ställer över Pavly m.fl och lär vara ganska ointresserade här även om de har ett klart bättre lag på pappret. Hoppas spelet sitter oavsett!

Toffe oktober 14, 2009 kl. 17:42

1-0 till Ryssland genom Arsjavin! Första halvlek snart slut…

Toffe oktober 14, 2009 kl. 18:59

1-1. Ryssland brände en straff i 81:a minuten. Oturen grinar oss i ansiktet…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.