HV71 måste börja vinna på bortaplan

29 oktober, 2009

Gårdagen blev väldigt positiv då båda våra speltips gav utdelning. Trelleborg (tack för den Tobias…) och handikappspeletBarcelona gav ett fint plus i kassan, vilket sannerligen var välbehövligt…

Med en dåres envishet fortsätter jag att spela HV71 på bortaplan. Fyra raka bortamatcher utan vinst är alldeles för mycket för ett lag som uppvisar en sådan stabilitet så fort matcherna spelas hemma i Kinnarps arena. För motståndet står Södertälje som kommer från en storförlust (8-1) mot Linköping senast. Det här är ett perfekt tillfälle för smålänningarna att bryta den trista bortatrenden och om man vill fortsätta som serieledare är det ett måste att börja plocka poäng även utanför Jönköping. Senaste mötet lagen emellan för ca två veckor sedan slutade med 4-2-seger för HV (hemma i Kinnarps…).

Kolla även vilka speltips som sportbladets experter levererar idag.

Alltså:

Södertälje-HV71, 2

Odds: 2,05, insats: 30 kr @ bet365

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Adde oktober 29, 2009 kl. 15:48

HV vann ju hemma förra matchen mot Timrå ju. Men jag tror dom vinner idag igen. Helt enkelt det bästa laget just nu o SKK känns ostabila.

Toffe oktober 29, 2009 kl. 16:03

@Adde: Ja, det stämmer att HV slog Timrå i senaste bortamatchen. Dock var det först efter sudden och för en spelare är det lika med kryss…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.