Leksand och AIK – dagens banker?

30 oktober, 2009

Vi har hittat två drag i Hockeyallsvenskan som vi känner att vi vill testa. Vi tar rygg på två klassiska lag och tycker att båda speltipsen känns ganska trygga (trots att Leksand uppenbarligen tillhör en riskgrupp…).

Troja ligger sist i serien och Leksand ligger tvåa. Troja har gjort 27 mål och Leksand har gjort 42. Troja har två segrar och Leksand har åtta. Vill ni höra mer? Tänkte väl inte det. Stark tvåa!

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

AIK är det andra ”storlaget” i hockeyallsvenskan. Hemmaplan brukar betyda full pott för stockholmarna och vi ser egentligen inget som tyder på att Björklöven skulle kunna sätta några käppar i hjulet för det. Visserligen vann Löven senaste mötet för några dagar sedan, men det var hemma i Umeå och en helt annan sak. På bortaplan har Björklöven en seger och fem förluster. AIK har på hemmaplan omvänd statistik, d.v.s. fem segrar och bara en förlust.

Läs också:

Alltså:

Troja/Ljungby-Leksand, 2

Odds: 1,53, insats: 30 kr @ betfair

AIK-Björklöven, 1

Odds: 1,45, insats: 30 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous oktober 30, 2009 kl. 13:52

Framförallt 1,45 på AIK är riktigt bra. Det finns inte en chans i h-e att Björklöven skäller på Hovet. Aldrig.

Lite mer tveksam på LIF. Troja är ju trots allt ett okej lag på hemmaplan. Det är nog troligast att Leksand vinner, men jag hade nog passat till det oddset.

Men lycka till!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.