Leksand och AIK – dagens banker?

Vi har hittat två drag i Hockeyallsvenskan som vi känner att vi vill testa. Vi tar rygg på två klassiska lag och tycker att båda speltipsen känns ganska trygga (trots att Leksand uppenbarligen tillhör en riskgrupp…).

Troja ligger sist i serien och Leksand ligger tvåa. Troja har gjort 27 mål och Leksand har gjort 42. Troja har två segrar och Leksand har åtta. Vill ni höra mer? Tänkte väl inte det. Stark tvåa!

AIK är det andra ”storlaget” i hockeyallsvenskan. Hemmaplan brukar betyda full pott för stockholmarna och vi ser egentligen inget som tyder på att Björklöven skulle kunna sätta några käppar i hjulet för det. Visserligen vann Löven senaste mötet för några dagar sedan, men det var hemma i Umeå och en helt annan sak. På bortaplan har Björklöven en seger och fem förluster. AIK har på hemmaplan omvänd statistik, d.v.s. fem segrar och bara en förlust.

Läs också:

Alltså:

Troja/Ljungby-Leksand, 2

Odds: 1,53, insats: 30 kr @ betfair

AIK-Björklöven, 1

Odds: 1,45, insats: 30 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Ett svar till ”Leksand och AIK – dagens banker?”

  1. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    Framförallt 1,45 på AIK är riktigt bra. Det finns inte en chans i h-e att Björklöven skäller på Hovet. Aldrig.

    Lite mer tveksam på LIF. Troja är ju trots allt ett okej lag på hemmaplan. Det är nog troligast att Leksand vinner, men jag hade nog passat till det oddset.

    Men lycka till!