Manchester City vinner mot Aston Villa

5 oktober, 2009


Det finns inga obesegrade lag i Premier League längre – men Manchester City är en av dem som bara har förlorat en enda match (derbyt mot United). Även Aston Villa har startat säsongen bra och är bara tre poäng efter City i tabellen. På förhand ser det här ut att kunna bli en jämn historia och flera spelbolag har exakt samma odds på ettan och tvåan. Villa föll mot Blackburn senast och är möjligen på väg in i en liten svacka medan City är heta och har gjort hela tio mål på de senaste tre matcherna. Känslan säger City och vi väljer att lita på den idag. Dessutom är Adebayor tillbaka efter sin avstängning.

Alltså:

Aston Villa-Manchester City, 2

Odds: 2,66, insats: 50 kr @ betfair

Som vanligt rekommenderar vi oxå ett besök på ”Dagens bästa…” hos sportbladet.se.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Martin oktober 5, 2009 kl. 18:33

Bra odds som definitivt borde testas! Känner dock på mig att det kan bli en riktigt jämn match men som lutar åt City.

Själv spelade jag lite fegare idag med draw-no-bet på Man City 😉

Anonymous oktober 5, 2009 kl. 20:09

aston villas målskillnad 9:5 minst instäppta iår 😀

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.