Mjällby, Milan och Real Madrid

4 oktober, 2009

Mjällby är för bra för superettan och är redan klara för nästa års Allsvenska. Förmodligen är det också därför som oddset för hemmasegern är så pass högt i dagens möte med J Södra. Smålänningarna behöver poäng för att även fortsättningsvis kunna undvika att bli inblandade i striden om de negativa kvalplatserna, men vi tror att Mjällby är minst en klass för bra. Jönköpings Södra får åka hem utan poäng och vi lirar ettan till fina 1,83.

Atalanta har bara lyckats skrapa i hop två poäng så här långt i Serie A. Vi tror att kräftgången kommer att fortsätta för Glenn Strömbergs gamla klubb. Dagens motståndare är gamla storklubben Milan som också har haft mycket stora problem den här säsongen och ligger just nu på en tolfteplats i ligan. Det finns dock kvaliteter i laget och vi tror att Alalanta kan vara en lämplig språngbräda för locka fram dem.

Real Madrid är obesegrade i la Liga och möter i dag Sevilla på bortaplan. Betfair erbjuder ett rejält högre odds än övriga spelbolag och vi slår till direkt. Visserligen är Sevilla ett bra lag, men oddset på Real gör att tvåan måste testas. Trots att Christiano Ronaldo saknas.

Kolla som vanligt även in “Dagens bästa…” från sportbladets experter.

Alltså:

Mjällby-Jönköpings Södra, 1
Odds: 1,83, insats: 30 kr

Atalanta-Milan, 2
Odds: 2,28, 30 kr
Sevilla-Real Madrid, 2
Odds: 2,44, 40 kr

Samtliga odds kommer från Betfair.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous oktober 4, 2009 kl. 14:54

farligt att spela på milan går absolut inte att lita på

Toffe oktober 4, 2009 kl. 14:54

Milan ligger under med 1-0 i halvtid. Atalanta får dock spela hela andra halvlek med 10 man, så hoppet lever…

Anonymous oktober 4, 2009 kl. 14:56

har du tatto på halsen?:o

Toffe oktober 4, 2009 kl. 16:08

Milan skapade mycket chanser och kvitterade till 1-1 genom Ronaldinho. Närmare segern än så kom aldrig Milan, även chanser inte saknades…

Mjällby-J Södra står 0-0 i halvtid och Sevilla-Real börjar först kl. 21.00.

@anonym1: Jag är medveten om att Milan är opålitligt, men var tvungen att testa detta odds.

@anonym2: Visst är den läcker?!…men tyvärr fejk.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.