Palmstaden slår Halmstad

22 oktober, 2009

Vi går vidare i vår innebandyhundring och presenterar i dag vårt femte spel. Än så länge har vi två vinster och två förluster vilket får ses som godkänt. Vi ska veta att innebandyhundringen är ett experiment i testsyfte som vi startade utan några som helst förkunskaper. Tanken är att testa hur bra vi kan bli på ett helt nytt område under en säsong.

Dagens val har fallit på Palmstaden, ett lag som vi även gav vårt förtroende i premiärspelet. Serien har börjat tungt för laget som många tippade som ett topplag. Efter fyra omgångar har man bara två poäng och ligger faktiskt allra sist. Tittar man dock lite närmare på vilka lag man har mött så återfinns samtliga bland seriens fem topplag. Sjätteplacerade Halmstad däremot har tagit sina sex poäng mot betydligt beskedligare motstånd. Kalla det en chansning om ni vill, men 2,35 som Nordicbet erbjuder för tvåan tänker vi syna!

Missa inte att Nordicbet just nu dubblar första insättningen för alla nya kunder!

Alltså:
Halmstads IBK-Palmstaden IK, 2
Odds: 2,35, insats: 10 kr @ Nordicbet

Innebandyhundringen
Saldo: 91 kr, levande spel: 10 kr, träffprocent: 50 % (2 av 4) 

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.