Spelkanalen.com fyller 1 år!

Det är idag exakt ett år sedan vi skrev vårt första inlägg. Så här 365 dagar, 720 inlägg och ca 325 spel senare så måste jag säga att tiden har gått otroligt fort. Det har också varit otroligt lärorikt och vi har utvecklats mycket som spelare och det märks också på våra resultat (även om det har gått lite tungt de senaste dagarna…).

Den 8 oktober 2008 startade bloggen ”Projekt 100 kronor” som ett experiment – en kul grej helt enkelt. Vi hade ingen som helst erfarenhet av betting och trodde nog att vi skulle lyckas väldigt bra redan från början. Jag menar, vi följde ju de stora fotbollsligorna redan och hade hyfsad koll på lagen. Tanken var att se hur mycket vi kunde få en hundralapp att växa genom att satsa den på sportspel. Svaret blev – inte alls. Vi gjorde alla klassiska nybörjarmisstag och gick i alla fällor som vi i dag försöker hjälpa er läsare att undvika (se t.ex ”9 tips för dig som vill bli en bättre spelare”). Vi brände i ganska snabb takt fem hundralappar. Men sen på den sjätte så hände plötsligt något. Vi utarbetade en plan och en strategi för vårt spelande och nu började det att gå bättre. Hundring nummer sex är den vi spelar på än idag och den startade vi med i november 2008. Värdet är i skrivande stunde uppe i ca 900 kr. Som mest var värdet uppe i strax över 1 100 kr – en nivå som vi snart hoppas återvända till.

Någonstans på vägen bestämde vi oss för att vår satsning inte var ett projekt. Ett projekt har ju nämligen en början och ett slut – och vi hade ingen lust att sluta. Därför bytte vi namn från ”Projekt 100 kronor” till spelkanalen.com, och du kan räkna med att vi kommer att finnas med i många år framöver…

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

8 svar till ”Spelkanalen.com fyller 1 år!”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Grattis på födelsedagen!

 2. Profilbild för eyebet.net
  eyebet.net

  Grattis! Komiskt nog så fyller "Vi" också 1år snart, mitten av oktober någon gång 😉

 3. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Grattis grattis!

 4. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Grattis Toffe! 😀

  /en som varit med

 5. Profilbild för Parma
  Parma

  Hipp Hipp Hurra!

  Grattis!

 6. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Tack för alla gratulationer. När vi fyller två så blir det kalas!

 7. Profilbild för Martin
  Martin

  Grattis Toffe!

  Håller tummarna för en bra fortsättning 🙂

 8. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Grattis. När är festen? 😉