Spelkanalen.com fyller 1 år!

8 oktober, 2009

Det är idag exakt ett år sedan vi skrev vårt första inlägg. Så här 365 dagar, 720 inlägg och ca 325 spel senare så måste jag säga att tiden har gått otroligt fort. Det har också varit otroligt lärorikt och vi har utvecklats mycket som spelare och det märks också på våra resultat (även om det har gått lite tungt de senaste dagarna…).

Den 8 oktober 2008 startade bloggen ”Projekt 100 kronor” som ett experiment – en kul grej helt enkelt. Vi hade ingen som helst erfarenhet av betting och trodde nog att vi skulle lyckas väldigt bra redan från början. Jag menar, vi följde ju de stora fotbollsligorna redan och hade hyfsad koll på lagen. Tanken var att se hur mycket vi kunde få en hundralapp att växa genom att satsa den på sportspel. Svaret blev – inte alls. Vi gjorde alla klassiska nybörjarmisstag och gick i alla fällor som vi i dag försöker hjälpa er läsare att undvika (se t.ex ”9 tips för dig som vill bli en bättre spelare”). Vi brände i ganska snabb takt fem hundralappar. Men sen på den sjätte så hände plötsligt något. Vi utarbetade en plan och en strategi för vårt spelande och nu började det att gå bättre. Hundring nummer sex är den vi spelar på än idag och den startade vi med i november 2008. Värdet är i skrivande stunde uppe i ca 900 kr. Som mest var värdet uppe i strax över 1 100 kr – en nivå som vi snart hoppas återvända till.

Någonstans på vägen bestämde vi oss för att vår satsning inte var ett projekt. Ett projekt har ju nämligen en början och ett slut – och vi hade ingen lust att sluta. Därför bytte vi namn från ”Projekt 100 kronor” till spelkanalen.com, och du kan räkna med att vi kommer att finnas med i många år framöver…

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 8 comments }

Anonymous oktober 8, 2009 kl. 10:35

Grattis på födelsedagen!

eyebet.net oktober 8, 2009 kl. 14:22

Grattis! Komiskt nog så fyller "Vi" också 1år snart, mitten av oktober någon gång 😉

Anonymous oktober 8, 2009 kl. 14:47

Grattis grattis!

Eklund oktober 8, 2009 kl. 15:23

Grattis Toffe! 😀

/en som varit med

Parma oktober 8, 2009 kl. 18:49

Hipp Hipp Hurra!

Grattis!

Toffe oktober 8, 2009 kl. 20:25

Tack för alla gratulationer. När vi fyller två så blir det kalas!

Martin oktober 8, 2009 kl. 23:16

Grattis Toffe!

Håller tummarna för en bra fortsättning 🙂

Anonymous oktober 9, 2009 kl. 16:18

Grattis. När är festen? 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.