Tobias Jansson: Trelleborg vinner!

Tobias Jansson driver sedan juni 2008 Spelbloggen, en blogg som varje dag uppdateras flera gånger och som kommer med speltips, innehåller krönikor, festliga youtube-klipp och gästtippare. I dag är han själv gästtippare här hos oss på Spelkanalen.com och här kommer hans hetaste tips inför kvällens spännande omgång i fotbollsallsvenskan:

Trelleborg är ett starkt hemmalag, bara fyra förluster på hela säsongen på Vångavallen. Tom Prahls killar kämpar mot allt och alla, och har inte slutat spela bara för att de befinner sig i ett ingemansland. Möter i dag ett av allsvenskans sämsta lag genom tiderna.

Sedan Hammarby gjorde sig av med (nästan) det enda av klass i våras – Lolo Chanko, Mikkel Jensen och Charlie Davies – har allt gått käpprätt. Simon Helg är okej, Emil Johansson också, men resten av spelarna är på Superettannivå. Anfallet är obefintligt vilket fyra mål på nio senaste matcherna vittnar om. Bajen har bara tagit tre poäng på tio senaste matcherna, och det är anmärkningsvärt dåligt. Dessutom: Hammarbyspelarna saknar all form av självförtroende.

Det finns aldrig några säkra spel, aldrig någonsin, men en etta till 2,30-2,50 som de olika bolagen erbjuder är generöst och absolut värt en slant.

Vi köper Tobias argument och väljer att rygga det här speltipset i spelfonden.

Alltså:
Trelleborg-Hammarby, 1
Odds: 2,37, insats: 20 kr @ betfair

Ett svar till ”Tobias Jansson: Trelleborg vinner!”

  1. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Vi tackar och tar emot!