Tobias Jansson: Trelleborg vinner!

28 oktober, 2009

Tobias Jansson driver sedan juni 2008 Spelbloggen, en blogg som varje dag uppdateras flera gånger och som kommer med speltips, innehåller krönikor, festliga youtube-klipp och gästtippare. I dag är han själv gästtippare här hos oss på Spelkanalen.com och här kommer hans hetaste tips inför kvällens spännande omgång i fotbollsallsvenskan:

Trelleborg är ett starkt hemmalag, bara fyra förluster på hela säsongen på Vångavallen. Tom Prahls killar kämpar mot allt och alla, och har inte slutat spela bara för att de befinner sig i ett ingemansland. Möter i dag ett av allsvenskans sämsta lag genom tiderna. Sedan Hammarby gjorde sig av med (nästan) det enda av klass i våras – Lolo Chanko, Mikkel Jensen och Charlie Davies – har allt gått käpprätt. Simon Helg är okej, Emil Johansson också, men resten av sperlarna är på Superettannivå. Anfallet är obefintligt vilket fyra mål på nio senaste matcherna vittnar om. Bajen har bara tagit tre poäng på tio senaste matcherna, och det är anmärkningsvärt dåligt. Dessutom: Hammarbyspelarna saknar all form av självförtroende. Det finns aldrig några säkra spel, aldrig någonsin, men en etta till 2,30-2,50 som de olika bolagen erbjuder är generöst och absolut värt en slant.

***
Vi köper Tobias argument och väljer att rygga det här speltipset i spelfonden.

Alltså:
Trelleborg-Hammarby, 1

Odds: 2,37, insats: 20 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe oktober 28, 2009 kl. 20:58

Vi tackar och tar emot!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.