Tokodds på Gnaget!

30 oktober, 2009

På söndag ska det avgöras vilka som tar hem Lennart Johanssons pokal och som det kommande året kan titulera sig svenska mästare i fotboll. Som ni alla vet så står kampen mellan AIK från Solna och IFK från Göteborg och så här ser förutsättningarna ut…

Matchen spelas i Göteborg och för hemmalaget så är seger ett måste. Tar Blåvitt tre poäng så blir man svenska mästare. Alla andra resultat betyder att guldet hamnar hos AIK. Det är alltså en liten fördel för stockholmarna inför “finalen”.

Blåvitt är oddsmässiga favoriter till SM-guldet hos samtliga spelbolag och just därför tänker vi spela tvärtom. Betsson erbjuder hela 3,60 för tvåan och det är på tok för högt anser vi. För att gardera oss mot oddssänkningar så stoppar vi in en slant redan nu. 

Alltså:
IFK Göteborg-AIK, 2

Odds: 3,60, insats: 30 kr

Det här varar inte för alltid. Lägg spelet redan nu hos…

…och är du ny kund får du dessutom pengarna tillbaka om du förlorar. En så kallad win-win-situation!
Follow Spelkanalen.com

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 8 comments }

Anonymous oktober 30, 2009 kl. 19:13

Taget!

Diljen oktober 30, 2009 kl. 23:54

Hallå Kristoffer,
Kul att även du kör på AIK. En liten petitess bara. AIK är oddsmässiga guldfavoriter i och med seger vid både X och 2. I övrigt kör vi på som vanligt! 🙂

Toffe oktober 31, 2009 kl. 00:12

@Diljen: Göteborg är oddsmässiga favoriter till att vinna matchen. AIK är oddsmässiga favoriter till att vinna guldet…

Vänta lite. hur hänger det ihop??? he he…

Ja ja, det kanske klarnar i morgon!

Lincoln oktober 31, 2009 kl. 00:24

AIK kommer aldrig att vinna i och med att det räcker med kryss för att vinna guldet.

AIK kommer absolut inte vinna, det finns inte en chans!

Toffe oktober 31, 2009 kl. 00:32

@Lincoln: Men faktum kvarstår – det oddset måste testas…

Lincoln oktober 31, 2009 kl. 01:15

Jag hoppas du har rätt. Det skulle vara roligt med lite Europa fotboll på Råsunda nästa år!

Lycka till!

Toffe november 1, 2009 kl. 17:09

Den satt fint!

Lincoln november 1, 2009 kl. 17:40

Snyggt tippat!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.