Tre tunga favoriter testas

Real Madrid har mycket att bevisa och efter 4-0 förlusten mot division 3-laget (ja, jag har redan glömt vad de hette…) i Copa del Rey så är tre poäng det enda alternativet. Pellegrino kan nog börja kolla platsannonserna om det inte blir vinst i derbyt mot Getafe och även spelarna lär vara rejält revanschsugna. Den för laget så viktiga C-Ron saknas dock fortfarande vilket få sägas vara ett visst orosmoment, men på hemmaplan tycker vi att 1,48 känns helt OK.

Det andra spanska storlaget spelar på bortaplan mot Osasuna. Barca vann sin cupmatch, men Messi, Zlatan och några till vilade. Givetvis är det klasskillnad mellan lagen och någon längre motivering tänker vi inte ge oss in på. Det lag som ska stå som spanska mästare måste helt enkelt vinna matcher som dessa. Och det gör de också.

Chelsea möter Elmanders Bolton och oddsnivån är ungefär som i ovanstående matcher. Även här har vi svårt att se något annat resultat än en tvåa. Lagen möttes ju tidigare i veckan i ligacupen och då vann Chelsea med hela 4-0.

Se också:

Alltså:

Real Madrid-Getafe, 1

Odds: 1,48, insats: 30 kr @ Betfair

Osasuna-Barcelona, 2

Odds: 1,47, insats: 30 kr 

Bolton-Chelsea, 2

Odds: 1,46, insats: 30 kr

2 svar till ”Tre tunga favoriter testas”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  barca snubblar in ett självmål i 92a minuten-.-

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Anonym: 93:e till och med. Matchens sista spark…

  Riktigt surt, men sånt som händer. Nya tag i morgon.