Tre tunga favoriter testas

31 oktober, 2009

Real Madrid har mycket att bevisa och efter 4-0 förlusten mot division 3-laget (ja, jag har redan glömt vad de hette…) i Copa del Rey så är tre poäng det enda alternativet. Pellegrino kan nog börja kolla platsannonserna om det inte blir vinst i derbyt mot Getafe och även spelarna lär vara rejält revanschsugna. Den för laget så viktiga C-Ron saknas dock fortfarande vilket få sägas vara ett visst orosmoment, men på hemmaplan tycker vi att 1,48 känns helt OK.

Det andra spanska storlaget spelar på bortaplan mot Osasuna. Barca vann sin cupmatch, men Messi, Zlatan och några till vilade. Givetvis är det klasskillnad mellan lagen och någon längre motivering tänker vi inte ge oss in på. Det lag som ska stå som spanska mästare måste helt enkelt vinna matcher som dessa. Och det gör de också.

Chelsea möter Elmanders Bolton och oddsnivån är ungefär som i ovanstående matcher. Även här har vi svårt att se något annat resultat än en tvåa. Lagen möttes ju tidigare i veckan i ligacupen och då vann Chelsea med hela 4-0.

Se också:

Alltså:

Real Madrid-Getafe, 1

Odds: 1,48, insats: 30 kr @ Betfair

Osasuna-Barcelona, 2

Odds: 1,47, insats: 30 kr @

Bolton-Chelsea, 2

Odds: 1,46, insats: 30 kr @

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous oktober 31, 2009 kl. 21:57

barca snubblar in ett självmål i 92a minuten-.-

Toffe oktober 31, 2009 kl. 22:17

@Anonym: 93:e till och med. Matchens sista spark…

Riktigt surt, men sånt som händer. Nya tag i morgon.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.