Tyskland liras till fint odds!

Tyskland och Ryssland gör upp gruppsegern i grupp fyra. Det är ryssarna som har hemmaplan och troligtvis är det en av anledningarna till att tysk seger betalar hela 3,25 gånger insatsen hos Betfair. Tyskland är ett av världens bästa landslag och vi bedömer att oddset är aningen för högt. Tyskarna är vid en vinst helt klara för VM i Sydafrika, då man kommer att vara fyra poäng före ryssarna inför sista omgången. Ryssarna har Arshavin och Pavlyuchenko men tyskarna har traditionen på sin sida. Av de 18 VM-turneringar som har spelats så har tyskarna kvalat in till 16. Bara brassarna är bättre – de har deltagit i samtliga VM.

Det enda orosmolnet jag kan se på förhand är att det förmodligen räcker med oavgjort för Tyskland för att ta sig till VM. Då krävs seger mot Finland på hemmaplan i sista omgången. Å andra sidan så har ryssarna tre givna poäng i sista omgången (Azerbadzjan) så tyskarna är nog ganska sugna på att avgöra redan i dag. Den försiktige spelar med ett måls handikapp för tyskarna vilket just nu står i 1,56 hos unibet. Vi tycker dock att det finns ett värde i den raka tvåan och testar därför den.

Vi tänker också testa en dubbel med VM-klara England och Bulgarien till väldigt låg insats.

Alltså:

Ryssland-Tyskland, 2

Odds: 3,25, insats: 30 kr @ betfair

Ukraina-England, 2
Cypern-Bulgarien, 2

Odds: 5,23, insats: 10 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Ett svar till ”Tyskland liras till fint odds!”

  1. Profilbild för Martin
    Martin

    Tunga spel idag ser jag 🙂 Blir fint klirr i kassan om de sitter!

    Själv höll jag mig endast till 2 singelspel, på Ryssland och Sverige. Måste ju krydda lördagskvällen en aning, även om Sverige-matchen kanske inte är den mest säkra att lira på…