Tyskland liras till fint odds!

10 oktober, 2009

Tyskland och Ryssland gör upp gruppsegern i grupp fyra. Det är ryssarna som har hemmaplan och troligtvis är det en av anledningarna till att tysk seger betalar hela 3,25 gånger insatsen hos Betfair. Tyskland är ett av världens bästa landslag och vi bedömer att oddset är aningen för högt. Tyskarna är vid en vinst helt klara för VM i Sydafrika, då man kommer att vara fyra poäng före ryssarna inför sista omgången. Ryssarna har Arshavin och Pavlyuchenko men tyskarna har traditionen på sin sida. Av de 18 VM-turneringar som har spelats så har tyskarna kvalat in till 16. Bara brassarna är bättre – de har deltagit i samtliga VM.

Det enda orosmolnet jag kan se på förhand är att det förmodligen räcker med oavgjort för Tyskland för att ta sig till VM. Då krävs seger mot Finland på hemmaplan i sista omgången. Å andra sidan så har ryssarna tre givna poäng i sista omgången (Azerbadzjan) så tyskarna är nog ganska sugna på att avgöra redan i dag. Den försiktige spelar med ett måls handikapp för tyskarna vilket just nu står i 1,56 hos unibet. Vi tycker dock att det finns ett värde i den raka tvåan och testar därför den.

Vi tänker också testa en dubbel med VM-klara England och Bulgarien till väldigt låg insats.

Alltså:

Ryssland-Tyskland, 2

Odds: 3,25, insats: 30 kr @ betfair

Ukraina-England, 2
Cypern-Bulgarien, 2

Odds: 5,23, insats: 10 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Martin oktober 10, 2009 kl. 16:27

Tunga spel idag ser jag 🙂 Blir fint klirr i kassan om de sitter!

Själv höll jag mig endast till 2 singelspel, på Ryssland och Sverige. Måste ju krydda lördagskvällen en aning, även om Sverige-matchen kanske inte är den mest säkra att lira på…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.