Tyskland vinner gruppen

2 oktober, 2009

Tyskland har visat i varje ungdomsmästerskap de senaste åren att man håller på och bygger på något riktigt stort inför framtiden. Just nu pågår U20-VM i Egypten och den sista gruppspelsmatchen ställs de unga tyskarna mot Kamerun. Tyskland leder gruppen inför den sista omgången och kommer att nå slutspelet om man tar minst en poäng. För att säkra gruppsegern behövs dock seger och jag tror det är precis vad tyskarna är ute efter. Av naturliga skäl är vår kännedom om de båda lagens spelare begränsad, men tyskarna känns baserat på resultatet tidigare i turneringen som ett bra spel. Exempelvis föll Kamerun mot USA med 4-1, ett USA som Tyskland slog med 3-0.

Förhoppningsvis kommer en fortsättnng på vår ”innebandyhundring” framåt kvällen. Vi har spanat in en del tänkbara drag inför helgen. Titta lite senare – under tiden kan du kolla in ”Dagens bästa…” på sportbladet.se

Alltså:
Tyskland-Kamerun, 1

Odds: 1,73, insats: 40 kr @bet365

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe oktober 2, 2009 kl. 18:33

Tyskarna hade två bortdömda mål första 20 minuterna. Satte sedan 1-0 i matchminut 40 efter en grov markeringsmiss av Kamerun. Kamerun fick dessutom en utvisning i sista minuten av första halvlek. Nu halvtidsvila – matchen sänds för övrigt på Eurosport om någon är intresserad…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.