Vi hade i alla fall tur med Hamburg…

4 oktober, 2009

Söndagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Först misslyckade Milan med att slå bottenlaget Atalanta och Mjällby fick bara 0-0 mot Jönköpings Södra. Det enda som har gått enligt planerna så här långt är tvåan på Hamburg som satt med god marginal. Den unga målvakten i Hertha Berlin hade ingen bra dag, och sover nog inte så gott i natt…

Utbudet var massivt idag och massor av matcher har avgjorts i fotbollseuropa. Höjdpunkten var väl toppmötet i Premier League där Chelsea slog Liverpool med 2-0 efter mål av Anelka och Malouda. Vi noterar även att Arsenal fick igång målskyttet ordentligt. 6-2 slutade matchen mot Blackburn. Just nu pågår även en extremt viktig match i vår egen Allsvenska. Det är serieledande AIK som möter jagande Elfsborg. Dagens övriga Allsvenska matcher slutade med seger för Hammarby, Malmö FF, Helsingborg och Gefle.

Vi har ytterligare ett levande spel idag. Vi har satsat på Real Madrid (utan Cristiano Ronaldo) i tuffa bortamötet med Sevilla. Vi behöver en vinst där för att rädda kvällen…

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

D oktober 4, 2009 kl. 22:34

Jag hoppades på minst ett innebandyspel till helgen, men väntade förgäves. Har ni lagt av med den hundringen? /Johan

Toffe oktober 5, 2009 kl. 06:37

@Johan: Vi har spelat på innebandy i helgen. Kolla lite längre ner eller välj "innebandyhundringen" i etikettlistan. Sörj dock inte för mycket att du missade det. Det gick nämligen sådär…

Martin oktober 5, 2009 kl. 08:27

Satte krysset mellan Elfsborg – AIK och en skön dubbel med Sevilla och Chelsea. En bra söndag blev det!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.