Vi lottar ut invites till Spotify!

9 oktober, 2009

UPPDATERAD: Vi fyller på med ytterligare invites till Spotify.

Vi fortsätter att fira vår födelsedag genom att lotta ut tre stycken fem stycken invites till musiktjänsten Spotify. Allt du behöver göra är att starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev samt att lämna en kommentar nedan. Vi gör utlottningen redan nu i helgen så passa på redan nu. Dessutom är ju alla prenumeranter på vårt nyhetsbrev med i utlottningen av vår läckra t-shirt!

När du lämnat din e-postadress så får du ett bekräftelsemail. Så fort du har bekräftat din prenumeration så är du med i utlottningen.

Vi fick ju dessutom får fira vår ettårsdag med en vinst. Leksand vann med 5-3 efter ett sent avgörande i tredje perioden. Den negativa trend som vi är inne i för tillfället verkar äntligen ha vänt uppåt!

Lite senare i kväll, eller möjligen i morgon bitti så kommer helgens spel i ”innebandyhundringen”.

I morgon är det dags för ”hatmatchen” på Parken i Köpenhamn och det ska bli riktigt intressant. Vi håller just nu på att titta på olika spelmöjligheter inför morgondagen, men jag tror att vi kommer att lämna just Danmark-Sverige orörd. För mycket känslor inblandade där så det är svårt att analysera objektivt. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att Sverige tar det här! Källström i fin form och Zlatan har hittat målet – det ser ganska bra ut…

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Ola oktober 10, 2009 kl. 10:35

Tack på förhand! från spotifylös.

Toffe oktober 11, 2009 kl. 19:57

Ola, jag behöver din e-postadress så får du en invite.

/Toffe, spelkanalen.com

Peter;pghem@hotmail.com oktober 11, 2009 kl. 20:18

Är ny prenumerant och hoppas på Spotify. /Peter

Anonymous oktober 11, 2009 kl. 21:05

Sitter i Spanien och saknar svenskmusik, saknar Spotify, hoppas det här kan vara lösningen på mitt problema.
niclasmalmberg@live.se

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.