Vi testar Örebro till tre gånger pengarna

21 oktober, 2009

Här kommer ett odds som vi måste testa. Björklöven är hopplöst sist i hockeyallsvenskan och tar ikväll emot Örebro hemma i Umeå. Bortalaget vann senast mot Västerås och bör ha en god chans att “skrälla”. Betway erbjuder tre gånger pengarna och det är taget utan att blinka. Ingen djupare analys här alltså utan vi faller för oddset. Betfair, som ofta ligger högt oddsmässigt, erbjuder till exempel 2,26 för samma spel.

Vi sitter också och filar på ett spel på någon av kvällens matcher i Champions League. Titta in lite senare så får ni se vad valet föll på. Under tiden kan ni fördriva tiden med ett besök hos sportbladets bästa speltips för dagen.

Alltså:

Björklöven-Örebro, 2

Odds: 3,00, insats: 30 kr @ betway

Nya kunder hos Betway.com får 1000 kr gratisspel! Klicka här

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Eklund oktober 21, 2009 kl. 13:27

Bra spel. De bör ha närmare 40 %. Tycker VIK och Mora är tänkvärda, men inte lika bra. VIK brukar ha lätt för Växjö, borta som hemma, så den är väl hetast. Tycker 3,30; trots VIK:s form; nog är för högt.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.