Vi tror på Spurs idag

3 oktober, 2009

Tottenham är riktigt bra i år och det är inte alls osannolikt att de slår sig in bland de fyra stora. I dag ställs Spurs mot Johan Elmanders Bolton och vi tycker att Robbie Keane och de andra helt enkelt ska vinna det här. Nästintill dubbla degen hos Betfair gör att vi avsätter en femtiolapp.

Tottenham har förlorat två matcher i årets Premier League, men mot tuffast möjliga motstånd (Chelsea och Manchester United). Dessutom är självförtroendet på topp efter storsegern med 5-0 mot Burnley senast. 

Alltså:
Bolton-Tottenham, 2

Odds: 1,99, insats: 50 kr @ betfair

Kolla även ”Dagens bästa…” i sportbladet.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

ErikBraaten´s Speltips oktober 3, 2009 kl. 11:31

Lycka till Toffe. Själv så spelar jag Bolton idag, Los Angeles, Sheffield United och Wolfsburg.. Analys finns att hitta på sajten!

Martin oktober 3, 2009 kl. 14:42

Absolut, Tottenham känns helt klart som vinnarna idag, precis som du säger! 2.05 på Expekt bara måste testas!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.