17 procents avkastning på ett givet spel

12 november, 2009

I dag släppte Unibet oddsen för årets friidrottare 2009 och sällan har den manliga pristagaren varit så given. Jag talar så klart om världens snabbaste man Usain Bolt. Ekonomiskt blir det ju ingen storvinst, åtminstone inte när man, som vi, sysslar med s.k. microbetting*. Spelet är dock så givet att vi väljer att spela. Har ni möjlighet så tror jag inte ni behöver vara rädda för att gå in med hög insats här. Det enda som skulle kunna göra att Bolt inte vinner priset är ett dopingavslöjande. Vinnaren presenteras av IAAF den 21 november.

Kolla även dagens speltips från sportbladets experter.

Alltså:
IAAF World Male Athlete of the Year 2009
Vinnare: Bolt, Usain

Odds: 1,17, insats: 30 kr @ Unibet

Just nu får du 500 kr i bonus om du blir kund hos Unibet. Klicka här för att ta del av erbjudandet.

* Microbetting: Att satsa väldigt små summor och istället fokusera på den procentuella värdeförändringen. Vi startade ju som bekant den här spelfonden med 100 kr.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous november 12, 2009 kl. 11:36

Alltså vad har du för odds-snitt egentligen? måste va under 2 va?

Toffe november 12, 2009 kl. 12:08

@Anonym: De senaste tre månaderna så har vårt snittodds legat strax över 2,0. Vi spelar i normala fall inte så här låga odds, men det här kändes som att sparka in en öppen dörr. Det kan helt enkelt inte gå fel.

Martin på BettingBloggen november 12, 2009 kl. 12:24

Håller med. Jag har svårt och se att någon annan än Bolt får priset som årets friidrottare 2009.

I dessa fall är de flesta oddsen spelbara. Sedan handlar det inte om att Toffe spelar 30kr på det, utan mer om spelvärdet i sig. 17% avkastning blir mycket för de som har tunga kassor.

Sen kan man ju alltid baka in detta spel i en dubbel som säkert virke.

Toffe november 13, 2009 kl. 23:34

Oddset är nu nere i 1,10…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.