AIK värmde mest i helgen…

Av åtta lagda spel i helgen blev det hela sex vinster. Mest värmde förstås spelet på AIK som satt till mycket fina 3,60, dessutom kom avgörandet först i den 85:e minuten och av någon anledning känns det alltid lite extra bra då. Känslan var däremot den omvända när annars så stabila Barcelona ställde till det för sig och lät Osasuna kvittera med matchens sista spark i matchminut 93. Självmål dessutom…

Trots att den slutade ganska bra så  var ändå oktober en väldigt dålig månad. Vi återkommer med en sammanfattning och en statistiksammanställning lite senare.

Vi har också dragit en vinnare i vår t-shirttävling. Så alla ni som är prenumeranter på  vårt nyhetsbrev – kolla mailen! Den lyckliga vinnaren behöver bara svara med sitt namn och sin adress så kommer t-shirten på posten.

Vi har fortfarande några invites till Spotify kvar. Förmodligen så har väl de flesta som är intresserade redan skaffat tillgång till musiktjänsten, men om det mot förmodan finns någon som är intresserad – lämna då en kommentar med din e-postadress så skickar vi en inbjudan. Observera att antalet är begränsat, jag tror vi har tre kvar.

Efter en första koll så lutar det åt att vi tar spelledigt idag. Vi har hittat ett eller ett par drag som vi ska titta närmare på, men spontant känns det som vi avstår. Titta in lite senare så får ni se hur det blev med den saken. Under tiden rekommendrar vi ett besök på ”Dagens bästa…” hos sportbladet.

Vi avslutar med ett stort grattis till AIK. Jag misstänker att firandet har gått vilt till i helgen… Har ni förresten sett att oddsen på vem som vinner nästa års allsvenska redan är ute? IFK Göteborg är favoriter…

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

2 svar till ”AIK värmde mest i helgen…”

 1. Profilbild för Tomas
  Tomas

  Tjena! Ni har ofta bra analyser som gynnar mitt spelande men som sagt så har oktober varit svårtippat, ni ska ändå ha plus i kanten! Jag är för övrigt intresserad av Spotify konto.
  Mvh Tomas

  Seek-n-destroy-T@hotmail.com

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Tomas: Kul att du gillar spelkanalen.com. Kolla din mail – du har fått en invite till Spotify! Du glömmer väl inte heller att prenumerera på vårt nyhetsbrev 😉