AIK värmde mest i helgen…

2 november, 2009

Av åtta lagda spel i helgen blev det hela sex vinster. Mest värmde förstås spelet på AIK som satt till mycket fina 3,60, dessutom kom avgörandet först i den 85:e minuten och av någon anledning känns det alltid lite extra bra då. Känslan var däremot den omvända när annars så stabila Barcelona ställde till det för sig och lät Osasuna kvittera med matchens sista spark i matchminut 93. Självmål dessutom…

Trots att den slutade ganska bra så  var ändå oktober en väldigt dålig månad. Vi återkommer med en sammanfattning och en statistiksammanställning lite senare.

Vi har också dragit en vinnare i vår t-shirttävling. Så alla ni som är prenumeranter på  vårt nyhetsbrev – kolla mailen! Den lyckliga vinnaren behöver bara svara med sitt namn och sin adress så kommer t-shirten på posten.

Vi har fortfarande några invites till Spotify kvar. Förmodligen så har väl de flesta som är intresserade redan skaffat tillgång till musiktjänsten, men om det mot förmodan finns någon som är intresserad – lämna då en kommentar med din e-postadress så skickar vi en inbjudan. Observera att antalet är begränsat, jag tror vi har tre kvar.

Efter en första koll så lutar det åt att vi tar spelledigt idag. Vi har hittat ett eller ett par drag som vi ska titta närmare på, men spontant känns det som vi avstår. Titta in lite senare så får ni se hur det blev med den saken. Under tiden rekommendrar vi ett besök på ”Dagens bästa…” hos sportbladet.

Vi avslutar med ett stort grattis till AIK. Jag misstänker att firandet har gått vilt till i helgen… Har ni förresten sett att oddsen på vem som vinner nästa års allsvenska redan är ute? IFK Göteborg är favoriter…

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Tomas november 2, 2009 kl. 18:15

Tjena! Ni har ofta bra analyser som gynnar mitt spelande men som sagt så har oktober varit svårtippat, ni ska ändå ha plus i kanten! Jag är för övrigt intresserad av Spotify konto.
Mvh Tomas

Seek-n-destroy-T@hotmail.com

Toffe november 2, 2009 kl. 19:34

@Tomas: Kul att du gillar spelkanalen.com. Kolla din mail – du har fått en invite till Spotify! Du glömmer väl inte heller att prenumerera på vårt nyhetsbrev 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.