Konsten att avstå

9 november, 2009

I dag är det måndag och utbudet känns inte direkt attraktivt. Därför blir det inga speltips idag – vi väljer att avstå helt. Har du (mot förmodan) hittat något spelvärt? Lämna då gärna ett speltips i kommentarerna.

Om du inte har ett brinnande intresse för Nascar, rumänsk divisiontvåfotboll eller NBA-basket, utan istället som de flesta andra främst har kunskap om, och intresse för de stora fotbollsligorna, svensk hockey och kanske ytterligare något – ja, då kommer du att uppleva dagar som denna då det helt enkelt inte finns några spelvärda objekt.

Frestelsen kan då ibland vara stor att dra iväg ett spel på chans.  Eller att man lägger ett spel som inte känns bra bara för att det inte finns något bättre. Idag motstår vi frestelsen och tar alltså spelledigt…

Vi återkommer med nya speltips i morgon.

Relaterade artiklar

***
Hamrén har nominerat sin första trupp, men Zlatan är tveksam till forsättning i landslaget. Vi får väl se hur det blir med det…

Läs också…

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anonymous november 9, 2009 kl. 20:24

Liverpool är en given bank ikväll!!

Anonymous november 9, 2009 kl. 23:47

en given förlust haha..

Martin på BettingBloggen november 10, 2009 kl. 00:10

Helt rätt, Toffe.

Vi kunde inte hålla oss ifrån en hockeyrek idag och det sket ju sig tyvärr. Vissa dagar ska man helt enkelt INTE spela 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.