Lakers derbyvinner!

10 november, 2009

I går blev det inga speltips p.g.a. det mycket begränsade utbudet. I dag är vi tillbaka och vi kastar oss direkt in i ett glödhett hockeyderby…

Det är dags för hett smålandsderby i hockeyallsvenskan mellan Växjö Lakers och Troja/Ljungby. Troja har ett hopplöst bortafacit – noll segrar på åtta försök och 18-36 i målskillnad. Hemma däremot är man ett helt annat lag och har bland annat slagit Leksand och Bofors. Växjö Lakers har etablerat sig i tabelltoppen och har vid seger i kväll åtminstone en teoretisk chans att passera både Redhawks och Leksand och ta över serieledningen. Vi tror på en tuff fight inledningsvis, men över tre perioder kommer hemmaplan och tyngd avgöra till Lakers fördel.

Som vanligt rekommenderar vi också att ni kollar in dagens speltips hos sportbladet.

UPPDATERAT: Det här skrev jag så sent som i går. Vad ska man säga till sitt försvar? Det är nog bäst jag är tyst 😉

Alltså:
Växjö Lakers-Troja/Ljungby, 1
Odds: 1,52, insats: 30 kr @ Betfair

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous november 10, 2009 kl. 14:26

Över 5.5 mål är ett bra mycket bättre spel 😉

Eklund november 10, 2009 kl. 16:22

Skulle inte röra Växjö till det skräpet. Tyvärr, Toffe. 🙂 Dessutom är detta derby, och Växjö är ganska ojämna.

brensly november 10, 2009 kl. 18:24

Igår tipsade du om att glömma allt vad statistik heter och att antingen spela på underdogen eller avstå helt när det gäller derbyn. Är detta verkligen värt ett undantag undrar jag då? 😛

Toffe november 10, 2009 kl. 18:51

@Brensly: he he, tänkte precis på det. Det har gått en dag o så går jag redan i fällan…

Så här var det – jag hittade 1,52 när de flesta bolagen låg runt 1,40 och valde då att slå till. Sen är Växjö i grunden ett bättre lag och Troja är vanligtvis kassa på bortaplan.

Kanske visar det sig vara ett misstag. Den som lever får se…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.