Newcastle till bra odds

23 november, 2009

Vi har gått mer eller mindre hela dagen och funderat på att lira Newcastle som bortamöter Preston North End. Vi har tvekat länge, men tyckte ändå att oddset som låg runt 2,25 hos de flesta bolagen kändes OK. Vi bestämde oss dock för att avstå, men så hände något. Vi hitta nämligen detta spel till oddset 2,40 hos för oss tidigare okända spelbolaget bet3000. Plötsligt finns det inget att tveka över. Det oddset är definitivt spelvärt. Definitivt…

Alltså:

Preston North End-Newcastle United, 2

Odds: 2,40, insats: 30 kr @ bet3000.com

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Eklund november 23, 2009 kl. 21:56

Ujujuj… Skulle AKTA mig för såna här bolag! Helt okända, och bjuder på högre odds för att du ska fastna i deras fälla. :/

/herr eftertänksam

EXTRATID november 23, 2009 kl. 23:06

Jag lirade faktiskt detta till 2,25 och tyckte matchen var spelvärd redan då. Tur att man fick rätt i den 75:e minuten.

http://extratid.blogspot.com/

Toffe november 23, 2009 kl. 23:56

@Extratid: Jag såg att de flesta bolagen låg runt 2,25 på Newcastle. Tvekade lite, men slog till när jag fick 2,40…

@Eklund: Vet egentligen inget om detta bolag, men vi får se. Bland annat erbjuder de 3,10 på Tottenham mot Aston Villa till helgen, vilket är bra mycket högre än övriga bolag.

@Alla andra: Någon som har erfarenheter av bet3000??

Eklund november 24, 2009 kl. 15:25

Som sagt – strunta i dessa oetablerade bolag. De vill bara locka till sig kunder med sina odds, som då kan ligga bra mycket högre än övriga marknadens. Tycker du ska agera med försiktighet, och avvakta till dess att du vet mer. 🙂

Toffe november 24, 2009 kl. 15:41

Ja, vi har beslutat oss för att inte använda oss av det här bolaget i fortsättningen – trots mycket attraktiva odds i utvalda matcher. Vi läste lite i villkoren där det bland annat står att för att kunna få en utbetalning måste man skicka in en kopia på sitt pass och sitt kreditkort…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.