Nu har Barcelona tagit tillbaka initiativet…

24 november, 2009

Tisdagskvällen kunde knappast ha slutat bättre för Barcelona. Klar seger mot Inter samtidigt som Rubin Kazan spelade oavgjort mot Dynamo Kiev. Inför sista omgången är det nu plötsligt Barca som leder gruppen och Inter och Kazan får spela en direkt avgörande match om den sista slutspelsmatchen. Barcelona kan kan teoretiskt missa slutspel om de förlorar med 3-0 mot Kiev, samtidigt som Inter-Kazan inte slutar oavgjord (om jag räknat rätt i min snabbanalys av tabellen…). Sannolikheten för att det ska inträffa är…inte stor.

Noterbart är också att Liverpool nu är utslagna ur Champions League. Trots vinst mot Debrecen från Ungern så är man för långt efter. Fiorentina slog Lyon och säkrade därmed den sista slutspelsplatsen från grupp E. Liverpool får istället rikta in sig på vidare spel i Europa League. De engelska färgerna försvarades istället av Arsenal som utan större problem slog Standard Liege. Obesegrade som man är, är man givetvis klara för slutspelet.

Redan i morgon är det dags för nya spännande CL-matcher. Du missar väl inte chansen att spela helt riskfritt?

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Martin november 25, 2009 kl. 09:38

Barca är klara för avancemang! Barca har 8p, Inter 6p och Kazan 6p. Eftersom Inter möter Kazan i sista matchen så kan inte både Inter och Kazan ta sig förbi Barca om de förlorar.

Martin november 25, 2009 kl. 09:42

Glömde bort Kiev…. 🙂

Då är det som du skrev, vinner Kiev med 3 mål över Barca så tar de deras plats om något av lagen Inter och Kazan vinner matchen.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.