Speltips för fredagen: Lakers igen!

13 november, 2009

Sundsvall har varit hårt drabbade av sjukdom i truppen och har fem raka förluster i hockeyallsvenskan. På dessa fem matcher har man bara lyckats göra sju mål och i kväll ställs norrlänningarna mot ett formstarkt Växjö Lakers. Vi lirade ju Lakers senast i vinstmatchen mot Troja/Ljungby och idag tänker vi göra det igen. Visserligen är Växjö något starkare på hemmaplan, men har nu på allvar etablerat sig i tabelltoppen och slåss om serieledningen med stora drakar som Leksand och Redhawks. Man har visat styrka på slutet och är inne i bra flyt – då känns 1,90 som betsson erbjuder som ett bra spel.

Kolla även dagens speltips från experterna på sportbladet.

Alltså:
Sundsvall-Växjö Lakers, 2
Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Odds: 1,90, insats: 30 kr @

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments… read them below or add one }

Eklund november 13, 2009 kl. 18:10

Tycker inte 1,90 duger mot ett snålt, hemmastarkt Sundsvall.

Svara

Toffe november 13, 2009 kl. 18:26

Vilket odds skulle du bedöma som spelvärt på Lakers?

Svara

Eklund november 13, 2009 kl. 19:16

Har inte rekat ordentligt, vilket du säkert har gjort, men tycker nog 2ggr krävs för att riktigt intressera. Kan finnas ett knappt spelvärde, om man INTE spelar med risk, men jag tycker de växlar för mycket i prestation, även om de i grunden så klart är mycket bättre än Sundsvall.

Sen behöver det inte spela nån roll att man har olika uppfattningar om enskilda matcher.

1-0 Växjö!

Svara

Eklund november 13, 2009 kl. 19:16

Oops – 1-1…

Svara

Toffe november 13, 2009 kl. 22:30

Lakers avgör i tredje. 2-4 och utdelning!

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.