Speltips: Formstarkt Djurgården besegrar Assyriska

4 november, 2009

Djurgården har blivit vana vid att spela måstematcher den senaste tiden. I dag är det dags för ytterligare en och vi har svårt att tror att Assyriska ska kunna rå på ett faktiskt ganska formstarkt DIF. Om man tittar på den allsvenska avslutningen så har Djurgården i tur och ordning slagit Örgryte, Helsingborg och Kalmar – och  i kväll tror jag vi kan lägga till även Assyriska till den sviten.

Missa inte heller vår högoddsare på Champions League i kväll…

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Kolla även in de speltips som presenteras i sportbladet idag.

Alltså:

Assyriska föreningen-Djugårdens IF, 2

Odds: 2,50, insats: 30 kr @ bet365

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments… read them below or add one }

Anonymous november 4, 2009 kl. 10:47

När kommer tipset på barcelona…? De vinner ju 100% av sina matcher på en säsong!

Svara

Toffe november 4, 2009 kl. 11:24

@Anonym: Vi avstår Barcelona i kväll. Istället testar vi Olympiakos till fina 3,35.

Svara

Martin på BettingBloggen november 4, 2009 kl. 20:42

Smart att avstå Barcelona-spel idag, Toffe. Kändes inte alls säkert och såhär efter matchen är jag lite besviken över att jag inte lirade +0,5 på Rubin som jag från början tänkte.

Assyriska överraskar för övrigt precis som jag hoppades på. Spelade själv ettan och än så länge ser det ljust ut 🙂

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.