Speltips: Leksand mosar Oskarshamn

20 november, 2009

Klassiska Leksand beger sig till Småland för att hämta tre nya poäng i allsvenskans toppstrid. Leksand är inte lika bra borta som hemma, men Oskarshamn ligger sist i serien och ska inte ha något att sätta emot när dalkarlarna skruvar upp tempot. Får Leksand hål på hemmalaget tidigt så kan siffrorna bli stora. Vi väljer därför att även sätta en liten peng på handikappspelet.

Leksand har ju tillsammans med bland annat Redhawks och AIK fått frågan om att spela nästa säsong i KHL!! Jag undrar verkligen om det kan bli verklighet?!

Alltså:

Oskarshamn-Leksand, 2

Odds, 1,62, insats: 28 kr @ Betfair

Oskarshamn-Leksand(-1,5), 2

Odds, 1,95, insats: 17 kr @ Expekt.com

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Adde november 20, 2009 kl. 17:09

Jag ryggar. 500 spänn på handicapliret. Hoppas jag kan lita på dig nu, Toffe ;)))

Eklund november 20, 2009 kl. 17:28

En sak bara:

IKO är defensivt starka, och hemma kan de nog vara med i matchen. Säger inte att det är ett dåligt spel, men tror det kan bli spelmässigt tätt.

Men som du säger: Får de hål tidigt, med en 2-0-ledning första tio – då kan det rinna iväg en aning.

Toffe november 20, 2009 kl. 19:22

0-1. Pelle Prestberg efter 3,33. Looking good…

JB november 20, 2009 kl. 20:05

Har Leksand samt Almtuna 🙂

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.