Speltips: Torino vinner i Serie B

15 november, 2009

Eftersom de stora ligorna har landslagsuppehåll i helgen så fortsätter vi att hitta våra speltips i de lägre divisionerna. I dag vänder vi blicken mot Italien och Serie B.

Torino plockade en poäng senast mot serieledande Lecce och lite senare idag är det dags för ny match. Den här gången är motståndet något beskedligare när man ställs mot bottelaget Piacensa som har haft en mycket tung säsong med bara två segrar på 13 matcher. Senaste segern kom den 19 september mot laget med det härligt klingande namnet Albinoleffe. Hemmalaget släpper i snitt in två mål per match och gör ett framåt. Torino har gjort dubbelt så många mål i årets Serie B och väldigt mycket talar för en tvåa i den här matchen.

Alltså:

Piacensa-Torino, 2

Odds: 2,10, insats: 30 kr @

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 8 comments }

Martin på BettingBloggen november 15, 2009 kl. 13:26

Mycket intressant spel. Blir att rygga det idag! Finns tyvärr inte mycket annat att välja på heller, men svårt att stå emot spelet på Torino!

Toffe november 15, 2009 kl. 14:11

Oddset har sjunkit en del. Betsson, där jag fick 2,10 är nu nere på 1,95. Marknadshögst just nu är bl. a, expekt som ligger på 2,00…

Martin på BettingBloggen november 15, 2009 kl. 14:33

Jepp, blev till slut ryggat i bloggen på Expekt som låg kvar på 2.00. Synd att värdet inte är detsamma längre, men ändå helt ok!

Toffe november 15, 2009 kl. 16:59

Kollade precis lite highlights från matchen och det såg dessvärre ut som det var bottenlaget Piacensa som hade alla farliga chanser…

0-0 slutade det. Förlust alltså.

JB november 15, 2009 kl. 17:12

Synd på spelet, det ska dock sägas att Torino är ett lika dåligt bortalag som Piacenza är hemma 🙂 Lätt att vara efterklok, men visst ska Torino en sådan här match egentligen!

ErikBraaten´s Speltips november 15, 2009 kl. 18:00

Synd med Torino idag Toffe! Själv valde jag Serbien u21 idag 🙂 Lycka till vidare!

Martin på BettingBloggen november 15, 2009 kl. 20:03

Ja Torino kanske inte var så starka idag trots allt, men men… man kan inte vinna varje gång 🙂 Ny vecka nya tag!

Toffe november 15, 2009 kl. 21:23

Det är nog trots allt ett spel man inte hade lagt om utbudet hade varit ett annat. Kanske borde man helt avstå en dag som denna? Det är som sagt lätt att vara efterklok…

I morgon ser utbudet ännu tunnare ut och det lutar åt att vi avstår helt. Har ni hittat något till i morgon?

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.