Speltips: Torino vinner i Serie B

Eftersom de stora ligorna har landslagsuppehåll i helgen så fortsätter vi att hitta våra speltips i de lägre divisionerna. I dag vänder vi blicken mot Italien och Serie B.

Torino plockade en poäng senast mot serieledande Lecce och lite senare idag är det dags för ny match. Den här gången är motståndet något beskedligare när man ställs mot bottelaget Piacensa som har haft en mycket tung säsong med bara två segrar på 13 matcher. Senaste segern kom den 19 september mot laget med det härligt klingande namnet Albinoleffe. Hemmalaget släpper i snitt in två mål per match och gör ett framåt. Torino har gjort dubbelt så många mål i årets Serie B och väldigt mycket talar för en tvåa i den här matchen.

Alltså:

Piacensa-Torino, 2

Odds: 2,10, insats: 30 kr @

8 svar till ”Speltips: Torino vinner i Serie B”

  1. Profilbild för Martin på BettingBloggen
    Martin på BettingBloggen

    Mycket intressant spel. Blir att rygga det idag! Finns tyvärr inte mycket annat att välja på heller, men svårt att stå emot spelet på Torino!

  2. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Oddset har sjunkit en del. Betsson, där jag fick 2,10 är nu nere på 1,95. Marknadshögst just nu är bl. a, expekt som ligger på 2,00…

  3. Profilbild för Martin på BettingBloggen
    Martin på BettingBloggen

    Jepp, blev till slut ryggat i bloggen på Expekt som låg kvar på 2.00. Synd att värdet inte är detsamma längre, men ändå helt ok!

  4. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Kollade precis lite highlights från matchen och det såg dessvärre ut som det var bottenlaget Piacensa som hade alla farliga chanser…

    0-0 slutade det. Förlust alltså.

  5. Profilbild för JB
    JB

    Synd på spelet, det ska dock sägas att Torino är ett lika dåligt bortalag som Piacenza är hemma 🙂 Lätt att vara efterklok, men visst ska Torino en sådan här match egentligen!

  6. Profilbild för ErikBraaten´s Speltips
    ErikBraaten´s Speltips

    Synd med Torino idag Toffe! Själv valde jag Serbien u21 idag 🙂 Lycka till vidare!

  7. Profilbild för Martin på BettingBloggen
    Martin på BettingBloggen

    Ja Torino kanske inte var så starka idag trots allt, men men… man kan inte vinna varje gång 🙂 Ny vecka nya tag!

  8. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Det är nog trots allt ett spel man inte hade lagt om utbudet hade varit ett annat. Kanske borde man helt avstå en dag som denna? Det är som sagt lätt att vara efterklok…

    I morgon ser utbudet ännu tunnare ut och det lutar åt att vi avstår helt. Har ni hittat något till i morgon?